Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Lyngsbæk Strand

Last Minute sommerhus i smukt placeret Lyngsbæk på Djursland tilbydes

Lyngsbæk er et hyggeligt område med billige sommerhuse, som ligger mellem Femmøller og Handrup på Djursland. Her er en helt enestående og hyggelig atmosfære. Oplev bl.a. 'Det lille Rådhus' eller nyd udsigten over Ebeltoft Vig og se de imponerende master på Fregatten Jylland. Lige bag området ligger den fredede og spektakulære Nationalpark Mols Bjerge med flere udsigtspunkter. På grund af den gode beliggenhed, brede strandenge, de børnevenlige sandstrande, den dejlige feriestemning, den enestående natur samt de mange, nærliggende seværdigheder og aktivitetsmuligheder er Lyngsbæk et meget yndet feriemål. Der er sommerhusudlejning, indkøbsmuligheder og flere spisesteder i området og blot 7 km fra Lyngsbæk ligger Ebeltoft, som byder på spændende seværdigheder, gode shoppingmuligheder med et hav af specialforretninger og et hyggeligt bymiljø med caféer og restauranter. Lyngsbæk har en lille havn, hvor kystmotorskibe kan lægge til, og vest for havnen ligger den gode sandstrand med de brede strandenge, hvor I kan boltre jer sammen med børnene. Når I holder jeres ferie i privat sommerhus i Lyngsbæk, så er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder på Syddjurs. Flintsmeden ved Skødshoved i vest, Molbo Støtten i Knebel, Nationalpark Mols Bjerge, Ørnbjerg Mølle, Gravdyssen ved Balle mod nordøst, Katholm Slot syd for Grenå, Skandinavisk Dyrepark ved Nødager, Thorsager Rundkirke i nord, Kalø Golfcenter ved Ugelbølle, Kalø Jagtslot og August Art i Vrinners befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra de billige sommerhuse i Lyngsbæk.

Naturen omkring Lyngsbæk ved Ebeltoft Vig

Sommerhusområdet Lyngsbæk er omgivet af Langesø og Ørnbjerg Mølle i nord og Ebeltoft Vig i syd. I østlig retning ligger Dråby Sø og mod vest ligger de smukke Mols Bjerge. De mange naturområder på Syddjurs indbyder til vandreture og cykelture. Der er Skærsø Plantage ved Dråby i øst, Stubbesø samt Skramsø Plantage i nordøst, Øjesø som er en skovsø ved Feldballe, Klokkeholm Skov med Slotsruinen Kalø Vig, udsigtspunktet Agri Bavnehøj i Mols Bjere i vest og Naturcenter Syddjurs er nogle af de skønne naturoplevelser I kan opsøge. Over markerede vandrestier når I til udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje på Mols. Mols Bjerge opstod i den sidste istid, som har skabt dette enestående landskab. Danmarks største runddysse er Poskær Stenhus, som ligger i Mols Bjerge. I Kaløskovene ved Kalø Vig er der på de tre afmærkede vandrestier mulighed for at I kan opleve den smukke natur. På jeres vandreture i Kaløskovene kan I også få øje på en del rådyr. De 150 km kyststrækninger omkring Djursland er et paradis for lystfiskere som mange steder kan finde en rolig fiskeplads. I kan også vælge at tage med M/S "SIGNE" fra Grenaa Havn på havfisketur og gøre en stor fangst. Golfere kan benytte Kalø Golfcenter, Lübker Golfresort ved Nimtofte samt Grenaa Golfklub og Pay & Play. Den skønne natur er en af grundene til, at mange vælger sommerhusudlejning på Djursland.

Lej et billigt, privat sommerhus i Lyngsbæk

Et typisk billigt sommerhus i Lyngsbæk befinder sig i et 6-700 meter bredt bælte bag Lyngsbæk Strand og de brede strandenge. De forskellige private sommerhuse ligger på pæne og grønne sommerhusgrunde med meget buskads, samt små og store træer. De fleste sommerhusgrunde er omgivet af levende hegn. Vores sommerhuse befinder sig i et område med en del bakker, så det kan godt tage lidt længere tid at gå turen fra stranden tilbage til det lejede sommerhus. Fra nogle sommerhuse er der en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og den smukke ferieby Efeltoft. Mange turister fra Tyskland, Norge og Danmark bor i private sommerhuse omkring Ebeltoft Vig, som udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Derfra kan I nyde en ferie med strandliv på den ene side og shopping, samt restaurant- og cafébesøg i den travle handelsby Ebeltoft på den anden side. I Lyngsbæk møder I hyggelige private sommerhuse i forskellig byggestil og størrelser, som bliver lejet du til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Der er hyggelige, billige sommerhuse til en familie med børn til lave priser her i området, men I har også mulighed for at leje et luksus sommerhus med spa, sauna og pool gennem sommerhusudlejning.com. Vores sommerhuse til udlejning på Djursland er af deres ejer indrettet med personlige dekorationer, billeder og møbler. Djursland er et populært område, hvor mange turister vælger sommerhus i 14 dage eller mere. I kan ofte finde et billigt sommerhus udenfor sæsonen, og selv i højsæsonen kan I være heldige, at finde et Last Minute sommerhus i Lyngsbæk.

Aktiviteter og attraktioner på Djursland

Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Gå en tur i den ældste del af byen på de gamle brostensbelagte gader mellem skæve huse og hyggelige små forretninger. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. Mange par ønsker at blive viet på det gamle rådhus. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park – Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Fregatten Jylland er verdens største trækrigsskib. Skroget er 71 m langt, vægten er 2.450 tons og sejlarealet er på 1.881 m². På Helgenæs Museum, som ligger i præstegården til Stødov Kirke, vises en udstilling om hel-boerne og deres levevilkår. Djurs Sommerland hører til de største forlystelsesparker i Skandinavien. Entrépriserne er ikke for dyre, så I kan opleve et rigt udvalg af aktiviteter med temaer fra 8 forskellige lande. I kan også besøge Kattegatcentret i Grenaa, hvor I kan se en haj og mange andre fisk i øjnene. Herregårdsmuseet på Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Besøg også Landbrugsmuseet på Gl. Estrup. Er I til fart og spænding, skal I besøge racerbanen Ring Djursland ved Pederstrup, hvor der fra april til oktober er gang i racerbilerne. Om I vælger sommerhusudlejning i 14 dage eller blot en last minute ferie i weekenden, kan vi klart anbefale sommerhus i Lyngsbæk på Djursland.