Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Løvenholm

Midt i skoven på den idylliske halvø Djursland

Løvenholm er et smukt feriemål på den populære halvø Djursland. Her bor I idyllisk midt i Løvenholm Skov og ganske tæt ved de fantastisk børnevenlige strande, spændende attraktioner og interessante seværdigheder.
Løvenholm er ideel for feriegæster, der interesserer sig for den smukke danske natur, som gerne vil bade, fiske eller opleve landskabet på cykel eller til fods.
I Løvenholm bor I desuden centralt i forhold til Jyllands talrige attraktioner, som alle kan nås på mindre end to timer i bil.
De nærmeste større byer er Randers (32 km) mod vest, Grenaa ved Kattegat (25 km) og Århus (48 km) mod syd. Disse byer byder på gode indkøbsmuligheder og lokker med restauranter, caféer og seværdigheder. Dagligvarer kan købes inden for en radius af 4 km.

- Løvenholm

Blot 5 km fra jeres sommerhus ligger det berømte Djurs Sommerland. Når entréen er betalt, kan I frit benytte alle de morsomme attraktioner, der findes.
Kunstinteresserede kan også få noget ud af det i ferieområdet Løvenholm. De to kunstnere i galleriet Pottehuset (7 km) lader sig inspirere af traditionelt dansk stentøj og den smukke, omgivende natur.
9 km borte, ved Ryomgård, ligger Djurslands Galleri og Kunstcenter med skiftende udstillinger.
I Ryomgård kan I desuden besøge Djurslands Jernbanemuseum med Jyllands største udstilling over temaet jernbaner.
Herregården Gl. Estrup (11 km) er omgivet af voldgrave, skov, marker og enge og huser Jyllands Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum.
I den Skandinaviske Dyrepark ved Kolind (17 km) kan I bl.a. iagttage bjørne fra en 250 m lang bro.