Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skæring

Udlejning af private sommerhuse i Skæring ved Kalø Vig på Djursland

Det pæne og hyggelige feriehusområde ved Skæring Strand i Århus Bugt ligger ca. 12 km nord for Århus centrum og har udsigt til Mols og naturområdet Mols Bjerge. Skæring har en god, lille strand, hvor der bl.a. er gode forhold for surfere og lystfiskere. Lige nord for området med billige sommerhuse kan I opleve det maritime miljø på den idylliske Kaløvig Bådehavn. Der er mulighed for indkøb af dagligvarer i Skæring, og i Århus finder I gode muligheder for shopping, et utal af spisesteder samt aktivitetsmuligheder og seværdigheder for hele familien. Skæring har en god badestrand med strandeng, lav vandstand, små bølger og en havbund af sand ved kysten. Det danner den perfekte ramme omkring ferie i sommerhus for dem, der vil opleve en badeferie sammen med børnene. Dette kombineret med en byferie i Danmarks 2. største by, samt muligheden for at besøge de mange seværdigheder på Djursland. Der skal dog bruges mere end 1 uges ophold i privat sommerhus, for at nå de fleste oplevelser i området, og her kan vi anbefale vores 2 ugers sparferie med rabat. Tivoli Friheden i Aarhus, Race Hall syd for Aarhus, Frijsenborg Slot i vestlig retning, Modelbane Europa i Hadsten, Nielstrup Museum i nord, Graceland Randers og Auning Kart Park befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres lejede feriebolig i Skæring.

Naturoplevelser omkring Skæring på Djursland

Området med private sommerhus i Skæring Kalø Vig er omgivet af Kaløvig Bådehavn i nord og Aarhus Bugt i syd. Sydvest for Skæring ligger Egå Engsø mens Knebel Vig befinder sig i østlig retning. I Kaløskovene på Kalø mod nordøst, er der på de tre afmærkede vandrestier mulighed for at I kan opleve den smukke natur. På jeres vandreture i Kaløskovene vil I se en del rådyr. For 700 år siden, ledte en række begivenheder op til opførelsen af dét, der i dag hedder Kalø Slotsruin. Efter at havde nedkæmpet et jysk bondeoprør i 1313 var det kong Erik Menved, der lod den mægtige borg opføre på en moræneø. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Fra de lyngklædte bakker Agri Bavnehøj og Trehøje har I en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig og Aarhusbugten samt den lille halvø Kalø med slotsruinen. Golfere har gode muligheder på flere golfbaner i området. Kalø Golf Center og Mollerup Golf Klub ligger lige i nærheden. Den afvekslingsrige natur omkring Skæring indbyder til lange gåture, og I vil altid finde en god plads til picnic. Stubbesø som ligger nord for Ebeltoft, er med sine næsten 400 ha den største sø på Djursland. Foruden det rige fugleliv kan I her også observere, hvordan odderne bygger deres dæmninger.

Billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com i Skæring

De private sommerhuse ved Skæring Strand ligger i et ca. 800 meter bredt plantageområde bag den gode sandstrand med strandenge. Der er sommerhuse i forskellige størrelser, kvaliteter og byggestil, som befinder sig på store og mindre feriehusparceller, omgivet af levende hegn. Her er der også gode forhold for jer, der gerne vil tage hunden med på ferie i sommerhus. I kan gennem sommerhusudlejning.com leje et sommerhus, som er velegnet til en ferie med hund og hvor haven er indhegnet eller terrassen er indrettet således at den kan lukkes. Her kan I boltre jer sammen med jeres hund, og nyde det gode vejr. Det er også perfekt for jer der gerne vil opleve en badeferie sammen med børnene, kombineret med en byferie i Aarhus, samt muligheden for at besøge de mange seværdigheder her i det Østjyske. I møder ved Skæring Strand et indbydende sommerhus som af ejeren er indrettet personligt og med moderne og relevante faciliteter. Mange private sommerhuse her i området er i dag energivenlige, hvilket I vil opleve, hvis I tager i sommerhus forår, efterår eller vinter. I disse perioder er der flest billige sommerhuse, og I kan spare rigtig mange penge med en 2 eller 3-ugers Sparferie gennem sommerhusudlejning.com. Glæd jer til en dejlig ferie i privat sommerhus ved Aarhus Bugten, hvor I skiftevis kan boltre jer ved stranden, gå på shoppingtur i byen eller tager en tur i en af danmarks bedste rutsjebaner i Djurs Sommerland. Bor I i Aarhus eller bare i Jylland, kan I hurtigt smutte i sommerhus, og I opnår altid rabat med vores Last Minute Sommerhusudlejning i Skæring.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Skæring ved Kalø Vig

Besøg Jyllands hovedstad Århus med Tivoli Friheden, Den Gamle By, Aarhus Kunstmuseum Aros, Musikhuset, Latinerkvarterets små, intime gader med spændende butikker, de hyggelige gågader, den livlige atmosfære ved caféerne ved Vadestedet, Marselisborgskoven og meget mere. Kalø slotsruin fra 1313 er et yndet udflugtsmål. Ruinen er smukt beliggende helt ude ved Kalø Vig og gemmer på mange utrolige og spændende historier. Moesgård Museum på herregården Moesgård syd for Aarhus, rummer arkæologiske samlinger fra Danmark og den Persiske Golf. Stedet er idyllisk beliggende og omgivet af en dejlig skov, som fører helt ned til Århus Bugt. Hvis I gerne vil opleve en masse sjov og action, så skal I besøge Djurs Sommerland i Nimtofte, som ligger midt på Djursland. Djurs Sommerland hører til de største forlystelsesparker i Skandinavien. Herregårdsmuseet på Gl. Estrup Slot ligger smukt placeret på Norddjursland vest for Auning. Herregården er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Det er et levende museum med folk i dragter og et arbejdende køkken. Oplev Elvis nostalgi på Graceland Randers som er den ultimative hyldest til Kongen af Rock'n'Roll. Foruden et museum er der I stueetagen Elvis Butikken med et væld af Elvisrelaterede ting. I Dineren servereres amerikansk inspireret mad. En god afveksling er en tur til den tropiske zoo og biosfære Randers Regnskov. Her møder I planter og dyr fra flere kontinenter under samme tag, eller rettere sagt 3 kupler. Der er dog meget mere at se på i Aarhus som for eksempel gokart banen Race Hall i bydelen Viby, indendørs legepladsen Legeland i Brabrand, Antikmuseet på Aarhus Universitet, Kvindemuseet i Arhus centrum, Vikingemuseet, Marselisborg Slot og Aarhus Kunstbygning. Lej privat sommerhus i Skæring ved Kalø Vig, og oplev det bedste af østjylland og Djursland.