Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning St. Sjørup

Tag til St. Sjørup på ferie i sommerhus midt i Danmarks hjerte

Ro, fred, grønne marker og krystalklart vand venter jer i St. Sjørup ved Danmarks østkyst. Det fredelige feriested St. Sjørup ved Djurslands nordkyst ligger midt i Danmarks hjerte, og derfor det perfekte udgangspunkt for sommerhusudlejning. Den er med sine børnevenlige strande, og de rolige og lave vandforhold optimal for familier med deres børn. I St. Sjørup går jeres feriedrømme i opfyldelse. Strandengen går ved St. Sjørup lige ned til vandet, hvor der er god og blød sandbund hele vejen foran kysten. Der er indkøbsmuligheder i Ørsted, som ligger 4 km mod syd, men hvis I gerne vil kombinere en indkøbstur med en shopping- og oplevelsestur, så kan det godt betale sig, at køre de ca. 30 km mod sydvest til handelsbyen Randers. Randers er en hyggelige by med en del seværdigheder, som for eksempel Randers Regnskov. Når I bor i sommerhus ved St. Sjørup, er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i området. Gl. Estrup Herregårdsmuseum og Dansk Landbrugsmuseum mod syd, Randers Regnskov, Norddjurs Golfklub, Galleri Lone Hedegård i Auning, Auning Kart Park, Stendysserne ved Tustrup, Djurs Sommerland, Lübker Golf Resort, Store Hoppeland i Dronningborghallen nord for Randers, Galleri Dahl mod nordvest og Udbyhøj Skanse befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra jeres sommerhus i Store Sjørup.

En naturperle ved Kattegats kyst

St. Sjørup er en perle ved Kattegats kyst. Her er naturen særlig mangfoldig og spændende. Ved St. Sjørup er der eventyrlige skove og græsarealer, samt bløde bakker og kæmpestore blomsterenge. Dette milde landskab er omgivet af Randers Fjord og Kattegat, som med sine lange, børnevenlige strande skaber den perfekte ramme omkring denne naturperle. Når I går en tur fra jeres sommerhus ned til stranden ved St. Sjørup, kommer I forbi naturområdet Paradiset, som er et pragtfuld område. Her græsser fritgående får, som giver området en romantisk atmosfære. St. Sjørup er med sin fredlige stemning et meget familievenligt ferieområde med et rigt plante-, dyre- og fugleliv. Naturen omkring St. Sjørup er en enestående oplevelse, som til enhver tid er et besøg værd. Det klare, blå vand med den bløde sandbund gør at badning her i Kattegat er det rene fornøjelse, selvom vandtemperaturen ikke er på det højeste. Efter badet venter et hyggeligt sommerhus, hvor I kan blive varmet op foran pejsen eller brændeovnen. Karlby Klint og Sangstrup Klint er nogle meget flotte kystklinter på Østdjursland. Det nederste lag af det man kalder danskekalken, er bryozokalken som på disse steder når helt op til overfladen. Her har man gjort nogle betydelige flintefund fra stenalderen. Lystfiskere har gode fiskemuligheder fra kysten eller fiskesøerne på Djursland. I Randers Fjord ved Voer hvor Fjordcentret ligger, har I gode betingelser for sildefiskeri. I hele Fjorden går lystfiskerne også efter ferskvandsfisk, som for eksempel aborrer. De bedste kyststeder ligger på Djurslands Østkyst ved Kattegat. Golfere kan prøve Lübker Golf Resort ved siden af Djurs Sommerland eller Norddjurs Golfklub ved Auning.

Bestil privat sommerhus ved St. Sjørup

De private sommerhuse i ferieområdet Store Sjørup befinder sig i et ca. 500 meter bredt bælte bag ved stranden og strandengen. Således er der højst 5-10 minutters gang fra jeres sommerhus til vandet. Det fleste private sommerhuse ligger på pæne, grønne sommerhusgrunde, omgivet af levende hegn som hække, buske eller træer. I St. Sjørup finder I et stort udvalg af spændende og moderne ferieboliger i forskellige størrelser og prisklasser. De private sommerhuse er alle indrettet med møbler, senge og service, men alligevel kan der være variationer som for eksempel spa, sauna eller pool, som indbyder til den totale afslapning. I kan forkæle jer med lidt luksus, og gør jeres ferie til en skøn oplevelse. I kan også vælge et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com til en rigtig god pris. I St. Sjørup kan I leje billige private sommerhuse for hele familien gennem sommerhusudlejning.com hele året rundt. I kan leje et sommerhus hos sommerhusudlejning.com til en Miniferie, hvilket også gælder i weekenden. I kan også vælge en 2-ugers Sparferie udenfor højsæsonen, og dermed få en bilig ferie. Har I hund med på ferien, kan I leje et sommerhus med en lukket terrasse eller en indhegnet grund gennem sommerhusudlejning.com. Uden for højsæsonen må hunde sammen med deres ejer godt løbe frit på de danske strande.

Ativiteter og attraktioner ved St. Sjørup

St. Sjørup ligger helt perfekt i forhold til sjov, aktiviteter og spændende seværdigheder. Fra St. Sjørup er der kun 17 km til den populære forlystelsespark Djurs Sommerland ved Nimtofte. Dette anlæg er det største af sin art i Skandinavien, med hele 8 forskellige landetemaer og et kæmpeudvalg af spændende attraktioner. Hvis I gerne vil besøge seværdigheder af kulturel art, så kan vi anbefale Skanserne ved Udbyhøj, som ligger 9 km nord for St. Sjørup. Det er et forsvarsanlæg fra det 19. århundrede. Hvis I elsker naturen, har I fra St. Sjørup et stort udvalg af muligheder, og det er kun fantasien der sætter grænsen. I Randers Regnskov kan I opleve en biosfære som huser 3 kontinenter med mange dyrearter og tropiske planter. Fjordcentret ligger ved Randers Fjord nordvest for Ørsted, hvilket heller ikke er så langt fra jeres sommerhus. En dags ophold på Fjordcentret byder på mange naturoplevelser. Her kommer I tæt på naturen, krabberne og andre skaldyr. Hvis I kører få km mod syd kommer i til slottet Gl. Estrup med vandgrav. Slottet huser et herregårdsmuseum og et landbrugsmuseum. Arkæologiske udgravninger har dateret slottet helt tilbage til det 14. århundrede. Besøg i Ebeltoft verdens længste træskib, Fregatten Jylland som ligger på red ved Ebeltoft Vig. Hvis I er glade for dyr så skal I besøge Ree Park - Ebeltoft Safari. Der kan I nyde at se hele 89 forskellige dyrearter på kort afstand. Tag også til Ryomgård og se et stykke Dansk jernbanehistorie i den gamle remise på Djurslands Jernbanemuseum. Her finder I alt fra store lokomotiver til skinneknallerter. Vil I gerne have lidt fart over feltet så skal I besøge Auning Kart Park og nyde en tur i en tosædet Gokart. Velkommen til oplevelser og ferie i sommerhus midt i Danmarks hjerte.