Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Handrup Strand

Store oplevelser for hele familien i sommerhus i Handrup på Djursland

Handrup er beliggende ved Mols Bjerge, ud til Ebeltoft Vig, og kun få km fra den hyggelige turistby Ebeltoft. Mellem de 2 områder med private sommerhuse Lyngsbæk og Egsmark ligger sommerhusområdet Handrup ned til den dejlige, børnevenlige strand på Djurslands sydkyst. Lige bag Handrup ligger det fredede og spektakulære naturlandskab Mols Bjerge, som i dag er Nationalpark med flere udsigtspunkter. I Handrup og omegn finder I alt, hvad I skal bruge for at få en afslappende, hyggelig og oplevelsesrig ferie i sommerhus. Der er indkøbsmuligheder og spisesteder i omegnen og blot 6 km fra Handrup ligger Ebeltoft, som byder på spændende seværdigheder, et hav af specialforretninger med gode shoppingmuligheder og et hyggeligt bymiljø med caféer og restauranter. Vi tilbyder billige sommerhuse og fra det enkelte sommerhus, er der kun kort afstand til den gode sandstrand. Man skal dog lige krydse Kystvejen for at komme ned til vandet. Når I bor i et privat sommerhus ved Handrup Strand, er der ikke langt til de mange aktiviteter og seværdigheder i det sydlige Djursland. Nationalpark Mols Bjerge, Fregatten Jylland, Ebeltoft Golfklub, Ree Park – Ebeltoft Safari, Kalø Slotsruin mod vest, Møllerup Gods, skovsøen Langsø, Ørnbjerg Mølle, Hyllested Bjerge i øst, stejlkysten ved Jernhatten og Glasmuseet Ebeltoft befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra sommerhusområdet i Handrup.

Naturoplevelser omkring Handrup på Mols

Ferieområdet Handrup er omgivet af Ebeltoft Vig i syd og Skærsø Plantage i øst. I vestlig retning ligger Agri Bavnehøj i Mols Bjerge og mod nord befinder Nationalpark Mols Bjerge og den smukke Langesø sig. Mols Bjerge byder på en overvældende udsigt fra udsigtspunkterne Agri Bavnehøj og Trehøje udover Ebeltoft Vig og feriebyen Ebeltoft, og når I ser Fregatten Jylland ligge på red i Ebeltoft, er det som at være i det 19. århundrede. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Stubbesø er med sine næsten 400 ha den største sø på Djursland. Den idylliske skovsø Langsø fascinerer alle på deres vandreturer med sit klare vand og de smukke søroser. I Kaløskovene ved Kalø Vig er der på de tre afmærkede vandrestier mulighed for, at I kan opleve naturens planter og dyreliv. Fra flere bakker ved kysten omkring Følle har I en fantastisk udsigt over slotsruinen Kaløvig og Mols Bjerge med lyngklædte bakker. Det bakkede landskab Hyllested Bjerge er også et smukt skovområde med markerede vandre- og cykelstier. Der er gode fiskemuligheder for lystfiskere langs de 150 km kyststrækninger på Djursland som hører til de bedste i Danmark. Golfere har gode muligheder på en af de 4 golfbaner i området. Kalø Golf Center og Ebeltoft Golfklub befinder sig lige i nærheden. Længere mod nord indbyder skove som Troldeskovene, Mejlgård-skovene og Løvenholm-skovene til gå- og cykelture.

Udlejning af billige sommerhuse i Handrup på Djursland

De billige sommerhuse ved Handrup befinder sig i et ca. 1,5 km bredt område bag den gode badestrand og Kystvejen. Området med sommerhuse har et godt vejnet i det kuperede landskab. De fleste private sommerhuse ligger på grønne sommerhusparceller, som er omgivet af levende hegn. Det er et område med en del bakker, og fra nogle sommerhuse er der en flot udsigt over Ebeltoft Vig med Fregatten Jylland i horisonten. Her i Handrup kan I nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur ved Ebeltoft Vig og Mols Bjerge, og alligevel er I tæt ved byen Ebeltoft med sine mange ferietilbud. Prøv en 2-ugers Sparferie i Handrup udenfor hovedsæsonen og opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com. Der er hyggelige billige sommerhuse til en familie med børn til lave priser i Handrup, men I kan også leje et større sommerhus til fornuftige penge, hvis I gerne vil forkæle jer selv. I møder både små hyggelige sommerhuse til 2 personer og luksus sommerhuse til 10 og flere personer med spa, sauna og pool. Uanset størrelse, er alle vores sommerhuse af høj kvalitet, og det gælder også vores helt billige sommerhuse. Så vi har noget for enhver smag og pengepung. Hvis I kan afrejse med kort varsel, kan vi anbefale jer at tjekke vores Last Minute tilbud, hvor der ofte er op til 40% i rabat.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Handrup

Den hyggelige, 700 år gamle by Ebeltoft bugner af historiske seværdigheder. Gå en tur i den ældste del af byen på de gamle brostensbelagte gader mellem skæve huse og hyggelige små forretninger. Vægtergangen om aftenen i det gamle Ebeltoft kendes langt tilbage i tiden fra alle de danske købstæder. På det gamle rådhus er der i dag et spændende lokalhistorisk museum. På Glasmuseet kan I opleve forskellige udstillinger af både nationale og internationale glasdesignere. I Ree Park - Ebeltoft Safari er dyrearterne fordelt på fire kontinenter, som de ville være det i naturen. Ved Ryomgård ligger også Djurslands Galleri og Kunstcenter, som løbende præsenterer flotte udstillinger med malerier, kunstplakater, litografier og skulpturer. På Helgenæs Museum, som ligger i præstegården til Stødov Kirke, vises en udstilling om hel-boerne og deres levevilkår. Hvis I gerne vil opleve en masse sjov og action, så skal I besøge Djurs Sommerland i Nimtofte, som ligger midt på Djursland. I Ryomgård finder I Djurslands Jernbanemuseum, som huser Jyllands største udstilling om jernbanen. I kan også besøge Kattegatcentret i Grenaa, hvor I kan se på hajer og mange fisk fra Vesterhavet og Østersøen. Hyllested Kirke byder på interessante kalkmalerier. Gl. Estrup Slot ved Auning er en af Danmarks bedst bevarede renæssanceherregårde. Det er et levende museum med folk i dragter og et arbejdende køkken. Velkommen til store oplevelser i privat sommerhus i Handrup.