Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Femmøller Strand

Sommerhus området Femmøller ligger ved foden af Mols Bjerge

Sommerhusudlejning og Femmøller hænger uløseligt sammen, og rigtig mange turister vælger et privat sommerhus i Femmøller gennem sommerhusudlejning.com. Alle strande ved Ebeltoft Vig er børnevenlige og med gode faciliteter og adgangsmuligheder for handicappede. Badestranden ved Femmøller er smal og kysten er lavvandet. Vandet bliver hurtigt varmet op og kan derfor virke lidt grumset. Det er det perfekte sted for en ferie i sommerhus med børnene. Ved Femmøller Strand er der toiletfaciliteter og en iskiosk. I Femmøller kan I købe det mest nødvendige til ferien i sommerhus, men i Ebeltoft er indkøbsmulighederne rigtig gode. I Femmøller kan I også gå på restaurant og nyde specialiteter fra egnen.

Naturen i Femmøller på Djursland

Åben hede, skov, søer, bakker og godt og vel 150 km strand er med til at forme landskabet på Djursland som er Danmarks næse. Naturen ligger lige foran jeres sommerhus. Ta´ ud og oplev en natur du ikke finder andre steder i Danmark. Kuperet terrain med buskads skiller stranden fra kystvejen som går fra Helgenæs til Ebeltoft. Området med sommerhuse ved Femmøller har et godt vejnet i et kuperet landskab. Bagved kan man se det fantastiske bjerglandskab Mols Bjerge. Mols Bjerge byder på en overvældende udsigt over Ebeltoft Vig fra de fleste udsigtspunkter. Nationalparken Mols Bjerge dækker et område på cirka 150 km² landareal og 30 km² hav. Landskabet varierer mellem de store bakkedrag, der er op til 137 meter høje og andre naturtyper som hedeområder, moser, skove, enge og flotte kystområder med fine badestrande. Ved de østvendte kystområder er der gode fiskevande og muligheder for sejlsport. For 700 år siden, ledte en række begivenheder op til opførelsen af dét, der i dag hedder Kalø Slotsruin. Efter at havde nedkæmpet et jysk bondeoprør i 1313 var det kong Erik Menved, der lod den mægtige borg opføre på en moræneø.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Om sommeren er det mange turister der besøger Femmøller for at leje et af de private sommerhuse som udlejes gennem sommerhusudlejning.com. Her kan man nyde en rolig og afslappende ferie i sommerhus omgivet af den smukke natur. Et almindeligt, billigt sommerhus ved Femmøller er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er private og er indrettet med møbler, diverse pynt, køkkengrej og service. I området finder man sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Ud over billige sommerhuse, tilbyder sommerhusudlejning.com også luksus sommerhuse, med swimmingpool og spa. Der er rift om vores luksus sommerhuse, men I kan være heldige, at få en billig luksus ferie i sommerhus.

Aktiviteter og attraktioner

Feriegæsterne bor i sommerhus på Djursland for at besøge nogle af de mange aktiviteter og attraktioner. Er I glade for dyr så skal I besøge Skandinavisk Dyrepark. Her kan I nyde at se mange forskellige dyrearter på tæt hold. Børnene vil sikkert gerne besøge Djurs Sommerland, en forlystelsespark midt på Djursland som ligger ca. 3 km fra Nimtofte. Ebeltoft er en ferieby man skal se når man er på ferie i sommerhus på Djursland. Byens højdepunkt er Fregatten Jylland som er verdens største træskib og med fuld rigning. Det er en spændende oplevelse for hele familien. Ebeltoft er også glasblæserne by. Byens Glasmuseum har også i udlandet et godt renomme. En spadseretur gennem den gamle bydel med brostensbelagte gader og huse med bindingsværk er som at gå på en tidsrejse. Djursland er et eldorado for lystfiskere med mange spændende muligheder. Kolindsund-kanalerne er sammen med Grenåen et omfattende ferskvandssystem, der kræver fiskekort. Her kan i fange aborrer, gedder, skaller og brasen i kanalerne. Ved kysten der er mulighed for at fange havørreder. I Randers Fjord ved Voer hvor Fjordcentret ligger, har i gode betingelser for sildefiskeri. I hele Fjorden går mange lystfiskere også efter ferskvandsfisk, som for eksempel aborrer. Mange steder i fjorden er det en fordel med båd. Fra jeres private sommerhus i Femmøller er der ikke så langt til de mange seværdigheder på Djursland. Oplev Elvis nostalgi på Graceland Randers som er den ultimative hyldest til Kongen af Rock'n'Roll. Foruden museum er der I stueetagen Elvis butikken med et væld af Elvisrelaterede ting. I Dineren servereres amerikansk inspireret mad. Sommerhusudlejning i Femmøller på Djursland er et naturligt valg for årets sommerferie.