Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Vorupør

Vorupør er et idyllisk Fiskerleje i midten af Nationalpark Thy

Vorupør er et fiskerleje med ca. 590 indbyggere i den vestlige del af Thy i Nordvestjylland hvor Sommerhusudlejning.com har knap 100 privat udlejede sommerhuse. Den populære Ferieby ligger ca. 22 km vest for Handelsbyen Thisted og er omgivet af klitter, hedelandskab og plantager. Området omkring Vorupør er meget tyndt befolket og indbyder derfor til naturferie og byen ligger i hjertet af Nationalpark Thy der er kendt for kystfiskeri og store områder med sommerhuse. Fra den 350 meter lange mole kan man opleve, fiskerne trække deres både op på stranden med wire. I Vorupør er der forretninger, der sælger alt fra tøj og rav til keramik og kunsthåndværk, samt restauranter og cafeer der sørger at turisterne ikke sulter. Bor man i sommerhus i Vorupør har man mulighed for at købe dagligvarer i den lokale købmandsbutik men hvis man gerne vil shoppe lidt så kan man gøre det i handelsbyen Thisted der ligger 20 minutters kørsel fra Vorupør. I Thisted findes gode indkøbsmuligheder med specialforretninger ligesom man her også finder banker, bilværksteder, apotek, postbutik og sygehus.

Sommerhusudlejning i betagende Natur

Den 29. juni 2007 blev Nationalpark Thy den første Nationalpark i Danmark. Man kan udforske det 244 kvadratkilometer store og smukke naturområde, bestående af søer, vandløb, og skov, til fods på cykel eller til hest. Ligesom mange andre steder ved den Jyske Vestkyst ser man omkring Vorupør også mange sommerhuse i maleriske omgivelser mellem klitterne. Den 100 meter brede og 4km lange strand ved Vorupør med blåt flag, indbyder til badning, solbadning og surfing i det dejlige vand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Foruden kystfiskeriet er Vorupør også kendt for privat sommerhusudlejning, bla. gennem Sommerhusudlejning.com. I sommerhus området finder man sommerhuse i alle størrelser og prisklasser med forskellige beliggenheder. Som regel nås stranden nemt til fods fra de fleste sommerhuse og en Sommerhus ferie i Vorupør er meget populær, da man bestemmer det hele selv og fordi den skønne nature er lige udenfor døren. Specielt er vores Sparferie på 2 uger meget populært, da I får 3 af dagene gratis. Dermed er det nemt, at finde et billigt sommerhus udenfor sæsonen i Vorupør. Vores ferieboliger kommer løbende på rabat, så hvis I har is i maven og vil rejse lige op til ankomst, kan I finde et billigt Last Minute sommerhus med 30 % rabat.

Aktiviteter og attraktioner omkring Vorupør

En ferie i sommerhus på Thy er en god base for spændende udflugter i området og omkring Vorupør er der mange aktiviteter. Bor man i sommerhus og gerne vil fiske, har man mulighed for at gøre det i en af de mange fiskesøer i området og Sommerhusudlejning.com har bl.a. mange lystfiskervenlige sommerhuse at vælge imellem. En af fiskesøerne ligger lige udenfor byen, man kan kende den ved et træskilt der viser en gedde. Vil man hellere fiske på havet, tilbyder flere fiskerbåde fisketure til „Det Gule Rev“. Gæster der gerne vil bruge ferien i sommerhus på at spille Golf, anbefaler Sommerhusudlejning.com golfbanen i Nystrup Plantage eller Nordvestjysk Golfklub i Thisted. For familien er der rigeligt med attraktioner omkring Vorupør, eksempelvis Nordsø Akvariet i Vorupør, Vorupør Museum, der har til huse i det gamle skibsværft og de mange gallerier og kunsthåndværkere der findes i området. Bor man i sommerhus ved Vorupør tager det kun 20 minutter at køre til handelsbyen Thisted i bil hvor butikker, gallerier, restauranter og keramikværksteder indbyder til en shoppingtur. I Thisted er Thisted Museum, Thisted Kirke og Thisted Bryghus også et besøg værd, og både Børn og voksne vil glæde sig til et besøg i Jesperhus Blomsterpark. Et andet udflugtsmål for gæster i sommerhuse er Hanstholm, den største fiskerihavn i Danmark, her er fiskeauktionen om morgen på alle hverdage en helt speciel oplevelse.