Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kollerup

Sommerhusområdet Kollerup er præget af fyrreskove og hedelandskab

Sommerhusområdet Kollerup ligger på Thy i Nordvestjylland mellem Vesterhavet og handelsbyen Fjerritslev. Kollerup er et stort område med private sommerhuse, som har en malerisk beliggenhed i Kollerup Plantage nord for Fjerridslev. Sommerhusområdet Kollerup har ingen direkte adgang til noget strandområde, men der er ikke langt til Grønne Strand, Thorup Strand og stranden ved Kollerup Klit. Når I bor i privat sommerhus i Kollerup, kan I købe alt det, I har brug for i handelsbyen Fjerritslev, hvor der er supermarkeder, specialbutikker, apotek, postbutik og banker. I Fjerritslev er der også restauranter og caféer som byder på områdets specialiteter. Thisted er den største by i Thy, hvor der er mange indkøbs- og shoppingmuligheder i gågaden i byens centrum. Også her er der restauranter og caféer, som byder på forfriskninger og god dansk mad.

Naturen omkring Kollerup i Nordjylland

Hele området omkring vores sommerhuse i Kollerup er præget af uberørt klitlandskab og hedeområder. Her har I mulighed for at solbade, vandre, cykle, bade, spille golf, se på fugle og ride. Sandstranden ved Kollerup Klit er bilfrit og med kun få sten. Fra jeres private sommerhus i Kollerup tager det kun 10 minutter at køre til fuglereservatet Vejlerne, som er et eldorado for ornitologer og andre der elsker naturen. Ved Grønne Strand som kun ligger få kilometer derfra finder i den eneste velbevarede vindmølle i Danmark, Lyngmøllen fra 1876, som på alle sider er dækket af lyng. Selve Grønne Strand er et decideret naturistområde. Ikke langt fra Grønne Strand ligger det flotte og nyrenoverede Svinkløv Badehotel. I Han Herred Naturcenter i Fjerritslev kan I lære en masse om plante- og dyrelivet på Thy og i området omkring Kollerup.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Kollerup er kendt for mange billige sommerhuse, og er derfor et populært område. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på en af strandene i området med deres bedste ven. Overalt ved den jyske nordvestkyst er der områder med private sommerhuse, som I kan leje til billige penge. Ofte har disse sommerhuse en brændeovn, grill eller legeredskaber til børn. En del sommerhuse i Kollerup bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com til rimelige lejepriser. De private sommerhuse er ofte indrettet efter ejerens smag således, at disse også dækker feriegæsternes behov og danner et godt udgangspunkt for udflugter og aktiviteter i området. Et almindeligt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad. Alle sommerhuse er indrettet med ejerens møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. Specielt udenfor skolernes ferie, er det nemt at finde et billigt sommerhus i Kollerup eller i en af de nærtliggende destinationer.

Aktiviteter og attraktioner

Overalt omkring sommerhusområdet i Kollerup er der gallerier, kunsthåndværksteder og udstillinger, hvor I kan betragte eller købe malerier, keramik, raku og glaskunst. Golfere kan glæde sig over en god 18-huls bane hos Jammerbugtens Golfklub, som ligger i gåafstand fra sommerhusområdet i Kollerup. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas mest velbevarede landbryggeri. På museet er der 100 år gamle brygkedler, gæringsbeholdere, ølfade og en tapperihal. Fra jeres sommerhus i Kollerup er der ikke længere end 30 minutters kørsel til de fleste attraktioner på Thy. Tag en tur til Naturreservatet Røgegård, som ligger i et af landets smukkeste områder mellem Limfjorden og Vesterhavet. Her er det skov, hede, søer og moseområder, der giver hjortene de bedste livsbetingelser. Siden åbningen for 30 år siden har bestanden af kronhjort, sika hjort, mufflon, dåhjort og vildsvin vokset stærkt. Der bliver arrangeret guidede rundture i parken, hvor I kommer helt tæt på hjortene. Røgegård giver en spændende naturoplevelse for hele familien. I kan spise frokost eller nyde en forfriskning i restauranten. Til jeres medbragte mad er der et område med borde, bænke og bålplads. Der er heller ikke langt til fæstningen Aggersborg og det flotte Kokkedal Slot. Børnene vil også glæde sig til et besøg i Jesperhus Blomsterpark ved Nykøbing på den smukke Limfjordsø Mors. I kunne til en afveksling tage en tur til storbyen Aalborg. Aalborg Zoo, flere gågader, Marinemuseet, friluftsbadet ved Limfjorden og indkøbscentret i Aalborg Syd tiltrækker mange besøgende. Der behøver ikke at være lange afstande fra jeres sommerhus til de fleste seværdigheder på Thy. Fårup Sommerland & Aquapark ved Saltum, som hører til de 5 bedste forlystelsesparker i verden, er en oplevelse for hele familien. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger syd for Limfjorden. Det er et levende museum, hvor I kan opleve hvordan livet var i Danmark for mere end 100 år siden. Tag på en udflugt til Museumscenter Hanstholm, som har det største Bunkermuseum i Nordeuropa med over 50 velbevarede bunkeranlæg. De der gerne vil have nogen action i deres ferie, kan prøve MTB-Ruterne i plantageområderne eller prøve paragliding samt hanggliding fra kysten ved Nr. Lyngby, som ligger nord for Løkken. Der er også mulighed for klatreture på Klim Strand Campings klatrevæg og i Limfjordscentret i Hurup på Thy. Kort over MTB-Ruterne kan fås på turistkontorerne.