Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bulbjerg

Nyd udsigten over Jammerbugten fra den majestætiske klint Bulbjerg i Nordjylland

Bulbjerg har fået sit navn fra den store, 47 m høje kalkstensklint, som vender ud mod Jammerbugten i Nordjylland. Klinten er en stor naturattraktion, som rager godt op i det kun lettere kuperede kystlandskab. Yderst på klinten, som er Danmarks eneste fuglefjeld findes en bunker fra 2. verdenskrig med en lille udstilling om de tyske bunkeranlæg og om stedets natur- og kulturforhold. Kalkklinten Bulbjerg er beboet af havfugle, og fra klinten kan I opleve en enestående udsigt over hele Jammerbugten. Området med private sommerhuse ligger roligt og fredfyldt i det smukke klitlandskab i baglandet. Et ideelt feriested for de, der søger ro, afslapning og hygge i naturlige omgivelser. I området er der mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres sommerhus, og i Fjerritslev som ligger 18 km herfra finder I gode indkøbsmuligheder og flere spisesteder. Når I bor i sommerhus omkring Bulbjerg, har I mulighed for at holde en afslappende natur- eller badeferie. Skulle I få lyst til en bytur med shopping, er der ikke for langt til storbyen Aalborg mod øst og handelsbyen Thisted i sydvest.

Naturen rundt om Bulbjerg i Nordjylland

Ferieområdet Bulbjerg er et helt specielt naturområde ved den sydlige Jammerbugt. Bulbjerg er omgivet af Vester Torup Klitpantage og Lund Fjord i syd og Jammerbugten i nord. I østlig retning ligger Naturcenter Røgegård og Klim Klitplantage. Mod vest ligger Hjardemål Plantage. Mellem Bulbjerg og Limfjorden i syd ligger det ca. 6000 ha store fuglereservat Vejlerne som hvert år tiltrækker mange ornitologer og fugleinteresserede fra hele Europa, der ofte bor i sommerhus i Thy. Fra de mange fugletårne i området har I gode muligheder for at observere de mange forskellige fuglearter. Thy er rig på naturoplevelser, interessante museer og gallerier med spændende udstillinger af lokale kunsthåndværkere. Oplev den storslåede udsigt over det smukke landskab på Thy fra den 37 m høje tidligere kornsilo i Doverodde. Doverodde ligger kun få minutters kørsel fra Bulbjerg. Her i det nordlige og vestlige Thy er der store søer og laguner med et enestående fugleliv, samt gamle fiskersamfund. Den 244 kvadratkilometer store Nationalpark Thy dækker det meste af det vestlige Thy mellem Agger og Hanstholm. For golfere er der en god bane på Jammerbugten Golfklub nord for Fjerritslev. Thy og Limfjordslandet er oplagte områder for lystfiskere, som kan gøre en god fangst fra kysten eller Limfjordens bred, og i en af de mange fiskesøer i området som for eksempel fiskesøen i Gøttrup. Fra havnebyerne Hanstholm og Vorupør kan I også tage med fiskerbåd på havfiskeri til ”Det Gule Rev”.

Lej privat sommerhus omkring Bulbjerg

Vores sommerhuse ved Bulbjerg ligger spredt i det smukke hedelandskab omkring Vester Torup Klitplantage. Mange sommerhuse ligger på åbne sommerhusgrunde andre igen er omgivet af træer og levende hegn. Hvert år kommer en del turister fra Norge, Tyskland og Danmark og lejer et privat sommerhus hos sommerhusudlejning.com til en Miniferie eller flere ugers ferie. Et privat sommerhus er indrettet efter ejerens smag med møbler, hårde hvidevarer og diverse pynt, og et sommerhus i dag har som regel al moderne udstyr som internet, fladskærms-tv og cd-afspiller. Hos sommerhusudlejning.com kan I leje private sommerhuse som er specielt indrettet til lystfiskere med renseplads udenfor og kummefryser indenfor. Udenfor højsæsonen er det nemt at finde billige sommerhuse i Bulbjerg. Vælg f.eks. vores 2-ugers Sparferie udenfor sommerferien og opnå store rabatter. Hvis I gerne vil tage jeres hund med på ferie, kan I også leje et sommerhus, som er egnet til et ferieophold med hund. Skulle I være rejseklar kan vi anbefale jer at se på vores Last Minute tilbud, hvor I kan være heldige, at finde et luksus sommerhus med sauna og spa til en billig leje.

Aktiviteter og seværdigheder omkring Bulbjerg

Oplev det lille fiskerleje Lild, 6 km mod øst, hvor fiskekutterne stadig trækkes op på land efter hver sejltur. Fjerritslev Bryggeri- og Egnsmuseum er Nordeuropas bedst bevarede landbryggeri. Bryggeriet fremstår som den gjorde i gamle dage, med 100 år gamle bryggerkedler, gærkar og øltønder. Bryggergården, er nu indrettet som museum og omfatter også et malteri og en tappehal. I Fjerritslev kan I desuden besøge Han Herred Naturcenter og lære mere om områdets flora og fauna. Besøg det spændende naturhistoriske Fur Museum, hvor I kan se samlinger af øens arkæologiske fund samt forsteninger af bl.a. kæmpeskildpadder. Golfspillere har gode betingelser i Thy på golfbanerne i Nystrup Plantage eller Nordvestjysk Golfklub in Thisted. Her i Thy er der fantastisk gode muligheder for at opleve en storslået, rigt varieret flora og fauna samt mange hyggelige mennesker undervejs, hvis I udforsker området per cykel. Når I bor i sommerhus i området omkring Bulbjerg kan I besøge Frilandsmuseet i Hjerl Hede hvor I blandt andet kan gå tilbage i tiden og se en rekonstruktion af en stenalderboplads fra omkring 2800 f. Kr. Tag på en udflugt til Museumscenter Hanstholm som ligge få km mod vest. Her befinder sig det største Bunkermuseum i Nordeuropa med over 50 velbevarede bunkeranlæg. Der er også mulighed for klatreture på Klim Strand Campings klatrevæg og i Limfjordscentret i Hurup på Thy. Lej privat sommerhus i Bulbjerg, og oplev Nordjyllands kyst og interessante seværdigheder.