Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hirtshals

Hirtshals byder på en alsidig natur, kultur og byliv

Den hyggelige fiskeri- og handelsby Hirtshals ligger mellem Tannisbugt og Jammerbugten i Nordjylland, omgivet af det barske Vesterhav og naturskønne klitlandskaber. Byen har en stor og stemningsfuld fiskeri- og færgehavn, en gågade med et travlt handelsliv, flere restauranter og caféer, interessante museer og gallerier samt et karakteristisk fyrtårn. De dejlige badestrande, den smukke natur, de mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder gør Hirtshals til det ideelle feriemål til et ophold i sommerhus for hele familien. Hirtshals og området omkring byen er rig på kunstnere og kunsthåndværkere. Oplev billedhuggere, malere, glaspustere, ravslibere og pottemagere i deres værksteder og gallerier.

Naturen omkring Hirtshals i Nordjylland

Hirtshals ligger omgivet af Vesterhavet i nord og vest, Lilleheden Klitplantage og Uggerby Plantage i øst og Nejst Plantage samt Tornby Klitplantage i syd. Den smukke og vandrige Uggerby Å snor sig i sit naturlige flodleje fra området øst for Jerslev over Sindal og forbi Bindslev Elværk op til Uggerby og derefter til Vesterhavet. Hirtshals Golfklub ligger syd for Uggerby Plantage i smukke omgivelser. Hirtshals er en grøn by med mange parkanlæg i centrum. Lilleheden Klitplantage, parken i Emmersbæk og Nejst Plantage ligger alle i gåafstand fra byens centrum. Oplev de naturoplevelser der er gratis i Nordjylland som for eksempel Danmarks nordligste punkt Grenen, hvor Vesterhavet mødes med Kattegat. Der er også vandreklitten Rubjerg Knude, som ligger vest for feriebyen Lønstrup. Tag på udflugt fra jeres private sommerhus og besøg den uberørte natur i Nationalparken Thy, som ligger mellem den sydlige Jammerbugt og Limfjorden. Der er også den 47 meter høje Kalkstensknude Bulbjerg, som er Danmarks eneste fuglefjeld, der ligger nordøst for Lild Strand.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Området med private sommerhuse i Hirtshals ligger syd for Fyrret og Bunkermuseet i det smukke klitlandskab bag stranden og klitterne. Som feriegæster i et dansk sommerhus kan I nyde den totale afslapning og frihed, hvor I bestemmer det hele selv og så ligger naturen lige udenfor døren. Hvor kan man ellers opleve det? Mange feriegæster vælger at tage deres hund med på ferie i sommerhus. Gennem sommerhusudlejning.com kan I leje et billigt sommerhus med lukket terrasse eller en indhegnet grund. Alle sommerhuse i Hirtshals er indrettet og udstyret med det der nødvendigt for, at I kan opleve en vellykket ferie. I kan leje et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com hele året rundt.

Aktiviteter og attraktioner

I Nordsømuseet i Hirtshals befinder sig Europas største saltvandsakvarium, Oceanariet med 4,5 mio. liter vand. På Nordsømuseet kan I opleve de ca. 60 forskellige fiskearter der findes i hele Nordsøen. Nogle fisk må I også gerne røre ved. I Hirtshals kan I desuden besøge Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri, som er et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig, samt flere andre museer, der belyser områdets natur- og kulturhistorie. Det kan godt svare sig at klatre de 144 trin op til toppen af Hirtshals Fyr, for i 35 m højde har I en storslået udsigt over havet, kysten og baglandet. Hirtshals Fun Park er et stort besøgslandbrug med et utal af dyr og fugle samt aktiviteter for børn i alle aldre. Her kan I bl.a. kæle for dyrene, ride på ponyer, spille minigolf, skyde med bue og bage snobrød i indianerlejren. Fun Park ligger 2 km syd for byen. Oplev en anden gratis fornøjelse på en lun sommerdag i Aalborg. Ikke langt fra den travle bymidte ligger Aalborg Friluftsbad midt i den grønne vestby. Friluftsbadet går helt ned til fjorden, hvor I kan nyde det friske Limfjordsvand. Oplev under jeres ophold i sommerhus den spændende Family Farm Fun Park i Vittrup, 15 km syd for Hjørring, som byder jer velkommen med masser af tamme og børnevenlige dyr samt en masse oplevelser og aktiviteter i de smukke landlige omgivelser. Se de små Chihuahua hunde køre rally, eller vær med i en kaninhop konkurrence. I kan også prøve ponyridning og traktorvognskørsel eller sejle på en vandcyklel. Vil I gerne vide noget om sten og hvor de kommer fra? Så skal I besøge Det Naturhistoriske Museum i Skagen, som arrangerer ture hele sommeren igennem. Se museets udstillinger og bliv klogere på naturen, dyrelivet og jorden i Danmark.