Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Skagen, Østerby

Skagen Østerby er en charmerende by med atmosfære

Skagens historiske bydel har i de seneste 150 år ikke mistet sin charme og atmosfære af kunstnerkvarteret fra det 19. århundrede med smalle gyder og de karakteristiske gule skagenshuse med røde tage og små haver. Sønderstrand i Skagen ligger kun få hundrede meter fra Skagen Østerby. Det helt specielle lys ved Skagens kyster har inspireret kunstnere som P. S. Krøyer, Anne og Michael Ancher og Drachmann. Nyd travlheden og stemningen ved fiskeri- og lystbådehavnen med de røde lagerhaller eller gå en tur på gågaden med de mange små butikker. Lad jer forkæle med lækre specialiteter på restauranter og caféer.

Naturen ved Skagen

Feriebyen Skagen er til 3 sider omgivet af badestrande. De smukke badestrande ved Skagen, den maleriske natur omkring byen, stemningen i gågaden og de mange spændende seværdigheder lokker turister fra hele Europa til denne smukke ferieby. Mod nord ligger Grenen, som er det nordligste punkt i Danmark, hvor Nordsøen og Kattegat mødes. Mod øst ligger det rolige kattegat med lavt vand ved stranden og mod vest er det barske Vesterhav med de typiske vesterhavsstrande. Fra de fleste private sommerhuse og ferielejligheder er der ikke langt til en af strandene. Fra Skagen Naturcenter bliver der i højsæsonen arrangeret naturvandringer, hvor der er mange spændende oplevelser om Skagens Odde, som er en af verdens største af sin art. Besøg det smukke naturområde Ellekrattet der ligger vest for Grenen. Skovområdet Skagen Klitplantage er en fredens oase hvor i kan møde rådyr og andre skovens dyr.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Ferie i privat sommerhus eller ferielejlighed er meget populært i Skagen fordi mange private byhuse bliver lejet ud som sommerhuse eller ferielejligheder gennem sommerhusudlejning.com. Feriegæsterne har valget mellem sommerhuse i alle prisklasser og størrelser. Man kan også få et sommerhus med havudsigt. Som i de fleste sommerhusområder ved de jyske kyster plejer der ikke være ret langt fra de enkelte sommerhuse til stranden. Fra jeres sommerhus i Skagen er der aldrig langt til centrum, havnen eller til en af attraktionerne. Sommerhusudlejning og turisme hænger uløseligt sammen med Skagen, som er en af danmarks populæreste feriedestinationer. Mange sommerhuse er af høj kvalitet, men det er også muligt at finde et billigt sommerhus eller en billig ferielejlighed. Finder I ikke det rette i Østerby, skal I tjekke området Skagen Nordby, hvor vi også har et stort udvalg af flotte sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner

Golfere der bor i privat sommerhus i Skagen har gode muligheder fordi Golfklubben Hvide Klit ligger kun få kilometer syd for byen. Golfklubben har en 18-huls bane og en par-3 bane. Dyreparken Farm Fun ved Ålbæk er en oplevelse for de små. Her er der mange husdyr, emuer, lamaer og et legeland. Den Tilsandede Kirke ligger i et plantageområde syd for Skagen. Her er det kun kirketårnet der rager ud af sandet. Det skyldes den enorme sandflugt her i det nordjyske. I Ørnereservatet i Tversted kan man blandt andet beundre vandrefalke, jagtfalke og havørne. I Uggerby ved Hirtshals er der en kanoudlejning som byder på en spændende kanotur gennem det smukke landskab. I kan glæde jer til et besøg i Oceanariet i Hirtshals. I dette saltvands akvarium, som er det største af sin art i Nordeuropa, kan i se Nordsøens mere end 60 forskellige fiskearter i levende live. Den der gerne vil stå i to have på samme tid, kører eller går de 3 km til Grenen som er Danmarks nordligste punkt. Det er her hvor vesterhavet og Skagerak støder sammen med Kattegat. Handicappede feriegæster kan benytte køretøjet Sandormen som kører fra parkeringspladsen helt ud til Grenens spids. Vil i gerne beundre de imponerende malerier af Skagensmalerne fra den Gyldne Tidsalder så skal i besøge Skagens Museum. Grenens Museum udstiller malerierne af nutidige Skagensmalere. I Skagen er der virkelig meget at se på. I byens gallerie og glasblæserier kan i se på oliemalerie, akvareller, glaskunst, keramik, skulpturer og smykker. Til de nysgerrige feriegæster som foretrækker privat sommerhusudlejning i Skagen, bliver der i sommermånederne regelmæssigt gennemført byvandringer på dansk og tysk. Live musik og diskoteker sørger for underholdning om aften.