Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Nr. Lyngby

Nr. Lyngby var engang et fiskerleje og nu kendt for sommerhusudlejning

Den lille landsby Nørre Lyngby var før i tiden et fiskerleje som nogle få fiskerhuse vidner om. Færre end 100 husholdninger danner i dag et lille sammentømret samfund af borgere som tager sig meget af naturen omkring Nr. Lyngby. Ferieområdet bag den stejle kyst består i dag for det meste af mange private sommerhuse og en købmandsbutik. Her kan I forsyne jer med det mest nødvendige til jeres ferie i sommerhus i Nr. Lyngby. Den populære badeby Løkken har meget gode indkøbs- og shoppingmuligheder med en del supermarkeder og mange butikker i byens centrum. Mange huse og delvis også den gamle kirkegård har gennem de seneste årtier været ofre for vind, bølger og sandflugt. Af denne grund blev kirken fra Nr. Lyngby flyttet og geopbygget længere ind i landet. Ligesom en del kirker ved den jyske vestkyst består klokketårnet af et træstillads med stråtag. I kan bl.a. se klokketårnet på den gamle kirkegård.

Naturen i Nr. Lyngby i Nordjylland

Omgivelserne omkring de mange sommerhuse i Nr. Lyngby består af klitlandskab, græsningsarealer og plantager. Under jeres ophold i privat sommerhus oplever I en dejlig fred i klitlandskabet hvor der tit er blæsevejr. Den hvide sandstrand indbyder alle badedyr til en tur i bølgerne, til solbadning og boldspil. Hele kysten mellem Lønstrup og det nordlige Løkken er stejlkyst. Når man kører en tur på stranden i Nr. Lyngby vil man opdage mange fugle reder i skråningen ved stranden. Når I går en tur fra jeres sommerhus gennem området får I et indtryk af naturens kræfter. Alle træerne og buske her er bøjet for vinden. Vandreklitten Rubjerg Knude, der ligger kun få kilometer syd fra Lønstrup, er med sine 90 m i højden ikke til at overse. Rubjerg Knude med det tilsandede fyrtårn er et populært udflugtsmål for mange turister, som har valgt sommerhusudlejning som ferieform.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Stranden ved Nr. Lyngby indbyder til lange gåture, også med hund. En del feriegæster foretrækker at leje privat sommerhus udenfor højsæsonen. Så er der fred og ro i området og ejerens hund må løbe frit på stranden. Mange lystfiskere er begyndt at leje et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com fordi betingelserne for lystfiskere er optimale her ved Jammerbugten. Fra Vorupør som ligger i den vestlige del af Thy eller fra havnen i Hirtshals kan I tage med en fiskekutter på havfiskeri til det Gule Rev. Lystfiskere har også muligheder for at gøre en god fangst i Liver Å, Uggerby Å eller i en af de mange fiskesøer i området. Der er en fiskesø i Nr. Rubjerg, i Blokhus og ved vejen mellem Løkken og Saltum. Man kan også fiske fra molen i Løkken, men her skal man huske at købe et fiskekort på postkontoret eller turistbureauet. Sommerhusudlejning.com udlejer specielle lystfisker sommerhuse, som er indrettet med renseplads udenfor og kummerfryser. I Nr. Lyngby har vi mange billige sommerhuse, men det er også muligt at finde et billigt luksus sommerhus, hvor der er spa, brændeovn og internet. Bor I tæt på og kan tage afsted med kort varsel, kan I finde et billigt sommerhus med vores Last Minute.

Aktiviteter og attraktioner

Badebyen Løkken ligger kun 4 kilometer mod syd. Besøg galleri John, hvor maleren John Kristensen udstiller og sælger sine smukke malerier. Galleriet ligger lige bag ved Spar købmanden. I kan også besøge en af caféerne eller restauranterne i Løkken hvor I kan smage på områdets specialiteter. Action House med gokart, restaurant og bowling inbyder til en aktiv eftermiddag. Golfere har det store udvalg mellem golfbanerne i Løkken, Blokhus, Vennebjerg og Hjørring. Feriegæster finder gode aktiviteter i Action House i Løkken med gokarts, bowlingbaner, lasergame, paintball, autoscooter, internetcafé, restaurant og diskotek. Jeres private sommerhus ved Nr. Lyngby er et godt udgangspunkt til udflugter ved Jammerbugtens kyst. Den verdenskendte forlystelsespark Fårup Aquapark & Sommerland, Nordsø Aquarium & Ozeanarium i Hirtshals, Ørnereservatet i Bindslev og den populære børneattraktion Family Farm Fun Park i Vittrup ved Løkken byder på oplevelser til hele familien. De der interesserer sig mere for middelalderen skal besøge Voergård Slot i Flauenskjold ved Dronninglund. Mosbjerg Museum viser et stykke Nordjyllands historie på 2 bondegårde. Besøg også det 800 år gamle Børglum Kloster med museum og møllen på bakken overfor.