Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Løkken

Løkken er en af de mest populære badebyer i Danmark

Løkken er en typisk dansk badeby præget af bl.a. sommerhusudlejning og turister. Der er badehoteller, campingpladser og hundredvis af private sommerhuse. Når man som privatmand ejer et sommerhus, kan det på tidspunkter, hvor det ikke benyttes, udlejes ved hjælp af sommerhusudlejning. Fra påske til efteråret er byens centrum indrettet som gågade. Når man går gennem byen, møder man små, hyggelige forretninger, som sælger alt fra tøj og rav til velsmagende isvafler. Duften af urtebolcher indikerer, at man ikke er langt fra ”Bolcheriet”, som ligger midt i Løkken. På fortovet sidder feriegæsterne foran caféer og restauranter og nyder den særlige atmosfære og de mange specialiteter i en af de mest populære badebyer i Danmark. I og omkring Løkken er udover sommerhusudlejning, mange gallerier af lokale malere, keramikere, glasblæsere og pottemagere, som er et besøg værd. Mange kunstnere har gennem årtier bosat sig i Løkken-området på grund af de specielle lysforhold her ved Jyllands nordvestkyst. Det er en særlig oplevelse at besøge en af de lokale malere, som for eksempel John Kristensen i ”Galleri John”, som ligger midt imellem Løkken Badehotel og Spar Købmanden.

Naturen i Løkken i Nordjylland

I Løkken må man gerne køre med bilen på den brede og kilometerlange sandstrand. Stranden er børnevenlig og indbyder til drageflyvning, badning, boldspil, sandslotsbyggeri og vindsurfing. På begge sider af Løkken strand lægger man mærke til de typiske hvide badehuse, der står i læ af klitterne. Når man klatrer op på en af klitterne, får man øje på de mange sommerhuse, der ligger lige bagved første klitrække og i et bredt bælte langs kysten. Når man som feriegæst i sommerhus har en hund, er man i Løkken meget velkommen. Løkkens bagland består for det meste af klitlandskab, hede, plantager og landbrugsjord. Flere steder langs den jyske nordvestkyst er der anlagt hundeskove.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Som nævnt er Løkken et af det helt store områder indenfor sommerhusudlejning, hvor I finder sommerhuse i alle størrelser. De fleste private sommerhuse er af høj standard, men det er alligevel muligt, at finde et billigt sommerhus til hele familien. Mange sommerhuse er blevet moderniseret, således rigtig mange bl.a. indeholder nyt bad, nyt køkken, spa og internet. I renoveringsprocessen har der også været fokus på miljøet, så derfor er flere sommerhuse i Løkken energivenlige. Vælger I sommerhusudlejning i Løkken, kan vi anbefale, at I tjekker vores Last Minute, hvor vi ofte har billige sommerhuse.

Aktiviteter og attraktioner i Løkken

Hvis man gerne vil vide mere om Løkken, så er Løkken Museum og Kystfiskeri Museet de helt rigtige steder at opsøge. Hvert år om sommeren er der mange aktiviteter i Løkken. Der bliver arrangeret loppemarkeder, antikmesse, popkoncerter og sandfigurfestival. Om eftermiddagen kan man promenere på molen og se til, når fiskerbådene bliver trukket op på stranden. Ved denne lejlighed er det muligt at købe friskfanget fisk. Holder man ferie i sommerhus i og omkring Løkken, kan man inden for 45 minutters bilkørsel nå mange seværdigheder og udflugtsmål. Hele året kan I f.eks. benytte den indendøre Action House i Løkken, hvor den store go-kart bane er populær. De fleste kender Faarup Sommerland, der ligger mellem Saltum og Blokhus. Det hører til de 5 bedste forlystelsesparker i verden. De mindre børn vil sikkert glæde sig over Family Farm Fun Park i Vittrup, der ligger mellem Løkken og Hjørring. Når man klatrer op på vandreklitten Rubjerg Knude med det tilsandede fyrtårn, har man en vidunderlig udsigt ud over havet, baglandet og de mange sommerhuse langs kysten. Det 800 år gamle Børglum Kloster kan ses tydeligt på 10 kilometers afstand. Der er også mulighed for at besøge et cirkusmuseum, et cykelmuseum, et elektricitetsmuseum, Marinemuseet i Aalborg, bunkermuseerne i Hanstholm og Vigsø, Nordsømuseet og Nordsøakvariet i Hirtshals. Et besøg i Eagleworld, som er et ørnereservat, der ligger få km nord fra Hirtshals, er en spændende oplevelse for hele familien. Hvis man har lyst til at gå under jorden, så kan man se de underjordiske kalkgruber i Daugbjerg, Mønsted og Thingbæk, som ligger syd fra Limfjorden. Mange turister benytter sig af sommerhusudlejning og holder ferie i sommerhus, fordi man er uafhængig og selv bestemmer, hvornår man vil stå op, hvornår man vil spise og hvor man vil gå eller køre hen. Afstanden mellem sommerhus og strand er som regel ikke lang. Her i Jammerbugten kan man jo også bare tage bilen og køre helt ned til vandet. Derfor foretrækker rigtig mange turister sommerhusudlejning i Løkken.