Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Grønhøj

Børnevenlig ferie i sommerhus ved Grønhøj Strand

Sommerhusområdet ved Grønhøj befinder sig kun få kilometer syd for Løkken. Grønhøj er kendt for sommerhusudlejning, og er især populært hos tyske og norske turister, som lejer private sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com. Naturen er afvekslende med klitplantager, moser, enge og skove hvilket gør det til et særdeles attraktivt ferieområde hvor Sommerhusudlejning.com’s sommerhuse ligger meget idyllisk omgivet af høje klitter, der giver læ for vinden.

Stranden er ligesom stranden i Løkken og Blokhus bred og indbyder udover badning også til aktiviteter som drageflyvning, kitesurfing, volleyball og sandslotsbyggeri. Ved Grønhøj kan man også køre fra sit private sommerhus og helt ned på stranden med bilen, ligesom man kan i Blokhus og Løkken, en fordel hvis man ikke er godt gående.

Når man er på ferie i privat sommerhus, er det vigtigt at kunne handle ind i nærheden. Grønhøj har en lokal købmand og lidt længere væk i hhv. Blokhus og Løkken findes flere supermarkeder. Der er også gode indkøbsmuligheder i Hjørring, som ligger ca. 25 km væk. I indkøbscentret Monopol er der mange specialforretninger, post, bank, turistbureau og et stort supermarked.

Sommerhuse og sommerhusudlejning i Grønhøj

Sammenlignet med feriebyen Løkken er Grønhøj et meget roligt ferieområde hvor Feriegæsterne nyder den totale afslapning og frihed man har når man holder ferie i sommerhus. Sommerhusudlejning.com udlejer private sommerhuse som passer til enhver pengepung og til enhver smag. Skal det være billigt, så lej et af Sommerhusudlejning.com’s mindre billige sommerhuse. Skal det være luksuriøst, så lej et af vore luksus sommerhuse med swimmingpool og spa, hvor der er plads til flere familier og hunden.

Aktiviteter og attraktioner

Et privat sommerhus i Grønhøj er et godt udgangspunkt for at tage på udflugter og besøg det væld af seværdigheder, der findes i Nordjylland. Hvis man vil opleve en rigtig badeby, anbefaler Sommerhusudlejning.com et besøg i Løkken, af de mest populære feriebyer i Danmark. Løkken har rigtig meget at byde på. Udover mange tøjforretninger, har byen en række caféer og restauranter, samt en ravforretning og bolchefabrikken Bolcheriet. Det imponerende Børglum Kloster fra år 1180 ligger kun få kilometer fra Løkken og er helt klart et besøg værd, når man bor i privat sommerhus. Løkken har også diskoteker og bare mm.. Det lokale bowlingcenter Action House er en attraktion for sig selv med bowling, gokart og Lasergame mm. Bagefter kan man spise i Action House’s restaurant og danse på det tilhørende diskotek New York.

Hvis man er til ost skal man kigge forbi Ingstrup Mejeri og prøvesmage de mange spændende oste. Sommerhusudlejning.com anbefaler især en Danbo Ost fra Ingstrup Mejeri. Hvis man bor i privat sommerhus ved Grønhøj, skal man bare krydse landevejen for at komme til Ingstrup.

Syd for Grønhøj ligger Fårup Sommerland og Aquapark, en af de 5 bedste forlystelsesparker i hele verden med over 50 forlystelser, en god oplevelse når familien er i sommerhus. Ikke langt fra Fårup Sommerland, i Blokhus, ligger ”Anne Justs Have“ en 6500 kvadratmeter stor farverig og inspirerende have, hvor man også kan købe planter og malerier.

Hvis vejret driller, anbefaler Sommerhusudlejning.com et besøg på Nordsømuseet i Hirtshals, her kan man se alle de forskellige fiskearter der findes i Nordsøen i Europas største fritstående akvarium Oceanarium. Mange af Sommerhusudlejning.com’s gæster benytter sig af de mange muligheder der er for fysisk udfoldelse når de bor i sommerhus. Området omkring Grønhøj har flere muligheder for lystfiskere med fiskesøer mod nord ved Løkken og mod syd i Pandrup. I Pandrup kan man kombinerer fiskeriet med en omgang fodboldgolf og krolf. Gæster der ønsker at spille golf kan finde kvalitets baner i såvel Blokhus som i Løkken. Velkommen til sommerhusudlejning i Grønhøj i Nordjylland.