Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kandestederne

Kandestederne er et naturskønt ferieområde ved Vesterhavet på toppen af Danmark

Kandestederne med de skønne sommerhuse ligger mellem Gl. Skagen og Bunken på vestsiden af Skagens Odde i Nordjylland midt i et smukt klitlandskab. Området byder på fantastisk natur med høje klitter, Europas største ørken og en dejlig badestrand. I har i Kandestederne mulighed for at køre på stranden og hen til vandet, og stranden er altid tæt på uanset hvilket sommerhus i vælger. Området er et gammelt fisker- og bondesamfund, der har udviklet sig til et charmerende ferieområde med en hyggelig og rolig stemning. Her befinder I jer i fredelige omgivelser, lidt væk fra det mere livlige Skagen, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus, spise på café og restaurant samt besøge byens attraktioner. Sydøst for Kandestederne ligger byen Ålbæk med Ålbæk Havn. Mod sydvest ligger byen Tversted. Kysten ved Kandestederne er lidt stejl, men I kan køre på stranden med jeres bil ad Kandestedvej. Den gode badestrand indbyder til drageflyvning, sandslottebyggeri, badning i bølgerne, boldspil og solbadning.

Naturen omkring Kandestederne i Nordjylland

Ferieområdet Kandestederne er omgivet af Skagen Klitplantage i nord og vandreklitten Råbjerg Mile og Bunken Klitplantage i øst. I sydlig retning ligger Tversted Plantage og mod vest Tannis Bugt. Vandreklitten Råbjerg Mile er med sine ca. 35 meter i højden en af de største af sin art i Europa. Vandreklitten står under naturbeskyttelse og flytter sig hvert år 15 meter mod nordøst. På sydvestsiden efterlader den en sandørken og et stenplateau. Når I bor i privat sommerhus ved Kandestederne har I mange flotte naturoplevelser lige omkring hjørnet. Der er gode muligheder for vandre- og cykelture, rideture og kanoture på Uggerby Å nord for Hirtshals. Ved Kandestederne ligger der en del bunkere fra 2. verdenskrig i klitterne og på stranden. Skagen Klitplantage, som ligger nord for Kandestederne grænser helt op til det sydlige Skagen, og i kanten af plantagen ligger den bemærkelsesværdige, tidligere kongelig sommerresidens Klitgården. Også Den Tilsandede Kirke ligger i denne smukke plantage sydøst for Skagen. Her er det kun kirketårnet der rager op af sandet. Det skyldtes den store sandflugt her i det nordjyske især i 1700-tallet.

Sommerhus i Kandestederne

De fleste sommerhuse i Kandestederne er standardhuse men der er også luskus sommerhuse med pool, spa og sauna. Gennem de seneste år er mange private sommerhuse blevet moderniseret og fremstår lyse og venlige. Et typisk privat sommerhus er indrettet efter ejerens smag med møbler, diverse pynt og inventar som vaskemaskine, opvaskemaskine, fladskærms-tv og internet. Der er alt det i et sommerhus som I har brug for til jeres ferieophold i Kandestederne. Vores sommerhuse ligger i et sommerhusområde som strækker sig fra klitterne og ca. 1 km ind i baglandet, der består af klitlandskab. Således ligger stranden i gåafstand fra de bagerste sommerhuse. I kan leje et almindeligt privat sommerhus i et par dage i ugen, i weekenden eller hele uger gennem sommerhusudlejning.com. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen, kan I nemt finde et billigt sommerhus i Kandestederne samt naboområderne. En del feriegæster, som kan afrejse med kort varsel, finder et luksus sommerhus med spa og sauna om sommeren blandt vores Last Minute tilbud. Når I vælger sommerhusudlejning.com har I gode muligheder for at finde et passende sommerhus efter jeres smag til en billig lejepris hele året rundt. Et ophold i sommerhus giver jer den frihed selv at kunne tilrettelægge jeres ferie i Nordjylland lige som det passer jer.

Seværdigheder omkring Kandestederne

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit og har gennem tiden dannet en miniørken bag kysten. Vandreklitten er ca. 35 meter høj og fra toppen kan I nyde en enestående udsigt over havet og området. Ved landevejen mod Nr. Lyngby, vest for Lønstrup kan I slet ikke overse vandreklitten Rubjerg Knude, der med sine 90 meter ligger højt over havet. Det delvis tilsandede fyrtårn som var i drift fra 1900 til 1968, er blevet til områdets varetegn. Besøg Farm Fun ved Ålbæk sammen med jeres børn når I bor i sommerhus i Kandestederne. Det er en familievenlig dyrepark med legepladser og sjove legeredskaber, som hoppepuder, labyrint, svævebane og meget mere. Her kan I komme tæt på farmens dyr, klappe og kæle for dem og ride på ponyer blandt meget andet. Den Tilsandede Kirke, Sct. Laurentii Kirke, ligger i plantagen, syd for Skagen. De mange år med sandflugt i området har forårsaget, at man idag kun kan se kirkens tårn rage op over sandet. Fra jeres sommerhus i Kandestederne tager det kun ca. 20 minutter at køre til Skagen. I Skagen kan I opleve smukke bymiljøer med de idylliske gule Skagenshuse og nyde stemningen i lystbådehavnen med de berømte, røde pakhuse. Skagen byder på en gågade med mange specialbutikker, hyggelige værtshuse og spisesteder samt flere gallerier og museer. Gå heller ikke glip af en tur til det idylliske og mondæne Gl. Skagen, som ligger 15 km mod nord. Tag på udflugt til Skagen og gå om bord på Museumskutteren Hansa, som lægger fra kaj i Skagen Havn. På denne tur kan I nyde Kattegats rolige bølger og høre interessante fortællinger om Skagens havn og fiskeriet i området. Samtidigt har I også mulighed for at opleve Danmarks nordligste punkt Grenen fra søsiden.