Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Hold ferie i sommerhus og lær det vidunderlige Nordjylland at kende. Besøg de fantastiske badebyer Blokhus, Løkken, Lønstrup og Saltum

I det følgende vil vi præsentere jer for fire meget attraktive feriemål i Nordjylland. Gå ikke glip af en de Danmarks dejligste badestrande i Blokhus. Men stranden i Løkken med dens typiske hvide badehuse, der står i læ af klitterne, er også et besøg værd. Bølgebryderne ud for kysten i Lønstrup sørger for roligt vand, som er ideelt for små børn. I Saltum og omegn byder talrige afmærkede ride- og vandrestier på en spadseretur gennem det enestående landskab. Lær mere om disse enestående badebyer og glæd jer til en fantastisk ferie i privat sommerhus i Danmark.

Strand, klitter eller skov – i Blokhus er der afveksling på dagsordenen

Strand, klitter eller skov – i Blokhus er der afveksling på dagsordenen

Bestil jeres drømme sommerhus og oplev nogle afslappende dage i og omkring Blokhus. Jeres professionelle formidler indenfor sommerhusudlejning Nordjylland sørger for ubesværet ferie. I det tidligere fiskerleje bliver stranden til feriens midtpunkt. Her er der perfekte bølger og også tilstrækkeligt med vind til surferne. Kør i bil lige ned til vandet og nyd Blokhus fra dens smukkeste side. Selv fiskehandleren kører direkte ned til stranden i sin bil og sælger sine fisk her.
I Blokhus Klitplantage, et 642 hektar stort areal, er der klitter, så langt øjet rækker. Lyt engang til bølgegangen, mens I går en tur igennem skoven, og slap af i den enestående natur. Ikke langt fra stranden og klitterne finder i Blokhus’ markedsplads. Her er der talrige souvenirbutikker og restauranter, der kan glæde enhver med de friske madvarer fra lokalområdet. På markedspladsen er der mange kulturelle aktiviteter om sommeren, eksempelvis popkoncerter.
Hvis man hellere vil have noget mere actionpræget, er Fårup Sommerland det rette sted. Forlystelsesparken er kendt af alle familier. Voksne og børn fra hele Nordjylland kommer rejsende for at besøge dette populære sted. Her finder I Danmarks største vandland og rutsjebane samt mere end 50 andre aktiviteter, som gør det umuligt at kede sig. Mange begejstrede familier kommer tilbage år efter år for at have det sjovt med hele familien.
Ca. 3 km fra Blokhus ligger Blokhus Klit Golfcenter, som med dens 18-hullers bane i naturskønne omgivelser er en udfordring for alle golfspillere. Bestil jeres private sommerhus i Blokhus og omegn og nyd alt, hvad den lille by har at byde på.

Sommerferie i den historiefyldte, drømmeferieby Løkken

Sommerferie i den historiefyldte, drømmeferieby Løkken

Gå på opdagelse i Løkken og omegn i jeres ferie. Lej et af de mange vidunderlige private sommerhuse og slap af sammen med familien i Nordjylland. Bilkørsel er tilladt på den kilometerlange strand. Stranden i Løkken er et populært mål for wind- og kitesurfere. Se de ivrige hobbysportsfolk, når de udfører deres kunststykker på vandet, og nyd en afslappende dag på stranden med at bygge sandslotte, samle muslingeskaller og flyve med drager. Nogle steder kan I endda se bunkere fra 2. verdenskrig, som delvist er ombygget til museer.
Lidt nord for Løkken ligger Rubjerg Knude Fyr. Fyret er omgivet af en vandreklit, som igennem flere hundrede år har sandet en kirke og flere bygninger til. Besøg museet ved fyrtårnet og erfar mere om dette enestående naturskuespil. Ikke langt fra Løkken ligger Børglum Kloster. Her overnattede H. C. Andersen engang for at lære mere om stedets historie. Besøg klostret og lær mere om dets udvikling, som spænder fra kongsgård i vikingetiden til bispesæde under ærkebiskop Adelbert og etablering af det første kloster i Skandinavien. Men Løkkens bymidte byder også på en række spændende ferieoplevelser. I højsæsonen omdannes centrum til gågade. Går I en tur gennem Løkken, finder I mange små butikker med mode, souvenirs og andre småting. Gadecaféer og restauranter sørger for den rette feriestemning. Det er ikke for ingenting, at Løkken er et af de mest populære feriesteder i Danmark.
Besøg også nogle af gallerierne med værker af lokale kunstnere. Om sommeren er der desuden talrige arrangementer, som eksempelvis koncerter, loppemarkeder, antikvitetsmesser og sandkunstkonkurrencer, som gør jeres ferie i Nordjylland til en enestående oplevelse. Nyd jeres ophold i Løkken og find det perfekte sommerhus til en vellykket ferie.


Lønstrup i Nordjylland - oplev naturens kraft

Lønstrup i Nordjylland - oplev naturens kraft

Den maleriske fiskerby Lønstrup har en ganske særlig charme. Mange sommerhuse ligger i nærheden af kysten og har en fantastisk udsigt over havet. De fleste danskere husker stedet på grund af naturkatastrofen. Virkningerne efter uvejret i 1877 kan ses den dag i dag. En lille bæk svulmede op og blev til en rivende flod, der rev alt med sig og dannede en kløft, der går tværs igennem byen i dag.
De hyggelige restauranter og caféer i den idylliske ferieby trænger dog fortiden i glemmebogen. Nyd den fantastiske udsigt over havet og oplev den typisk danske gæstfrihed. Her kan I stadigvæk se fiskerne trække deres både op på land. Den dejlige, bilfrie og børnevenlige strand indbyder til leg og badning. Her er vandet ekstremt rent, hvilket de 3 blå flag vidner om.
Talrige kunstnere og kunsthåndværkere lader sig inspirere af de fantastiske omgivelser. De mange små butikker med kunsthåndværk og gallerierne vidner herom. Her kan I se keramikere og glasblæsere i arbejde, og i nogle af værkstederne tilbydes også aktiviteter for børn. Meld jeres børn til og gør det muligt for dem at få et indblik i kunsthåndværkets verden. Besøg også resterne af Maarup Kirke og bliv vidne til naturens voldsomme kraft. I 2008 måtte man flytte kirken 2 meter op på grund af indstyrtningsfare. Da kirken blev bygget i år 1200, lå den 2 km fra havet. Nu er kirken kun 6 m fra den stejle kystskrænt. Det er kun et spørgsmål om tid, før kirken ikke mere eksisterer, for havet æder sig mere og mere ind i klinten – ca. 3 meter pr. år. Lej privat sommerhus eller ferielejlighed i Lønstrup, og oplev naturen, kulturen og gæstfriheden i Nordjylland.

Saltum – idyllisk natur, kunst og en fantastisk strand sørger for en perfekt ferie.

Saltum – idyllisk natur, kunst og en fantastisk strand sørger for en perfekt ferie.

Den lille by Saltum i Nordjylland er ekstremt populær hos feriegæster i privat feriehus. Det skyldes især den ideelle beliggenhed, de mange dejlige sommerhuse, den fantastiske sandstrand og den enestående natur. Saltums idylliske og familievenlige omgivelser byder på en masse aktiviteter.
Kun 4 km fra Saltum ligger forlystelsesparken Fårup Sommerland. Her er noget for børn i alle aldre. Alle har det med garanti sjovt – uanset om I prøver den kæmpestore vandrutsjebane i vandparken, morer jer med at spille minigolf eller tager en tur med en robåd på søen. Mellem Saltum og Grønhøj ligger det fredede område Lille Norge. Det delvist skovdækkede område går helt ud til havet og indbyder til hyggelige spadsere- og vandreture. Nyd den fantastiske udsigt ud over Jammerbugten fra udsigtspunktet Guldagerhøj.
Saltums omgivelser hører til de mest kuperede i Danmark og bliver derfor spøgefuldt kaldt for Jammerbugtens alpeland. I disse smukke omgivelser kan en ferie i sommerhus særligt anbefales. Her er der roligere end i de større badebyer. I byen Saltum finder I små restauranter og caféer, som vil forkæle jer med deres lækkerier. Besøg også kunstgalleriet i Saltum, hvor I ud over malerier også kan se skulpturer. I hjemstavnsmuseet Egnssamlingen i Saltum kan I få meget at vide om områdets kulturhistorie lige fra oldtiden til nutiden.
I byens centrum finder I smykke-, keramik- og glasbutikker, hvor I kan se, hvordan kunstværkerne bliver til. Bindestuen hører til en af de mere specielle butikker. Her kan I for eksempel købe tøj fremstillet af hør, uld og bomuld. Men også tøj, der er fremstillet af ægte færøsk uld, er til at finde her. I maj måned afholder Bindestuen desuden sin årlige uldfestival i Saltum. Hvis man vil lære mere om uld og uldprodukter, må man ikke gå glip af dette arrangement.

Andre feriemål i Nordjylland

  • Grønhøj: Den lille by Grønhøj er især populær hos tyske og norske feriegæster på grund af de rolige, idylliske omgivelser. Tæt på Grønhøj ligger osteriet Ingstrup Mejeri, som er et besøg værd for alle osteelskere.
  • Nr. Lyngby: Den tidligere fiskerby Nørre Lyngby bærer præg af de små romantiske, gamle fiskerhuse. Vind, vand og sand har ændret omgivelserne, således at man på kirkegården kun kan se resterne af byens kirke, som er blevet genopført længere inde i området.
  • Rødhus: Landsbyen Rødhus var engang truet af sandflugten. Men i dag er feriebyen et rekreativt område med en bred sandstrand, ro og afsondrethed.
  • Saltum: Talrige, afmærkede vandrestier i og omkring Saltum indbyder til lange spadsereture samt kortere eller længere cykelture. I Saltum finder man alt, hvad man har brug for: Supermarked, pizzeria, bager, museum og forskellige gallerier.
  • Skagen: Oplev Danmarks nordligste punkt i privat luksus ferielejlighed, hvor Vesterhavet og Østersøen støder sammen. De maleriske omgivelser har inspireret Skagens-malerne og er skildret i i talrige malerier, som kan ses på Skagens Museum.
  • Hirtshals: Besøg Europas største havvandsakvarium – Nordsøen Oceanarium. En fantastisk fiskerihavn og meget gode indkøbsmuligheder får turisternes hjerte til at slå hurtigere.