Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bunken

I Bunken er sommerhuse omgivet af sandstrand, klitter, hav og skovområde

Bunken er et hyggeligt område med private sommerhuse som er omgivet af hav, sandstrand, klitter og skovområder. Hvis man søger fred og ro og et sommerhus der ikke ligger alt for langt fra attraktionerne og seværdighederne, så der Bunken lige det rigtige sted. I købmandsbutikken i Bunken kan man købe de mest nødvendige ting til sommerhuset. Den populære ferieby Skagen ligger kun 20 minutters kørsel fra Bunken. I Skagen er der en del supermarkeder og en gågade med mange specialbutikker. De mange restauranter og caféer indbyder til at prøve nogle af de spændende specialiteter fra området.

Sommerhusudlejning i betagende Natur i Bunken

Råbjerg Mile er den største vandreklit i Danmark og ligger kun 2 km fra Bunken. Vandreklitten er hele 40 meter højt og den bevæger sig hvert år ca. 15 meter mod nordøst. På sydvestsiden efterlader den således en miniørken og et stenplateau. De fleste sommerhuse ligge lige syd for Bunken Klitplantage og herfra kan man gå lange vandreture gennem skoven på markerede stier og møde nogle af skovens dyr. Sandstranden ved Bunken er meget bredt og børnevenligt og med kun lidt småsten og muslingeskaller. Ligesom ved de fleste strande ved den jyske vestkyst vejer også her det Blå Flag, som garant for rent vand. Badestranden ved Bunken er bilfrit.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Bunken har i sammenligning med Blokhus og Løkken et forholdsvis lille område med private sommerhuse. En del sommerhuse bliver udlejet gennem sommerhusudlejning. Som standard er sommerhusene udstyret med bad, køkken, soveværelse og stue. Alle sommerhuse er møbleret og i køkkenet er der det nødvendige køkkengrej samt service og bestik. En del sommerhuse er udstyret med spa og sauna. Har i mest lyst til at plaske i vandet er det muligt at leje et luksus sommerhus med swimmingpool gennem sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

I området omkring Bunken har golfere gode muligheder fordi Golfklubben Hvide Klit ligger kun 3 km derfra. Golfklubben har en 18-huls bane og en par-3 bane. Dyreparken Farm Fun ved Ålbæk er en oplevelse for de små. Her er der mange husdyr, emuer, lamaer og et legeland. I Ørnereservatet i Tversted kan man blandt andet beundre vandrefalke, jagtfalke og havørne. Den Tilsandede Kirke ligger i et plantageområde syd for Skagen. Her er det kun kirketårnet der rager ud af sandet. Det skyldes den enorme sandflugt her i det nordjyske. I Uggerby ved Hirtshals er der en kanoudlejning som byder på en spændende kanotur gennem det smukke landskab. I kan glæde jer til et besøg i Oceanarium i Hirtshals. I dette saltvands akvarium, som er det største af sin art i Europa, kan i se Nordsøens mere end 60 forskellige fiskearter i levende live. Det idylliske fiskerleje Lønstrup, med sine mange gallerier og kunsthåndværkere er et populært udflugtsmål for mange feriegæster, der bor i sommerhus ved nordøstkysten. Besøg det spændende Ørnereservat ved Tversted og se imponerende rovfugle som havørne og falke flyve deres runde gennem luften. Fra den den 90 meter høje vandreklit Rubjerg Knude, med det tilsandede fyrtårn, har man en fantastisk udsigt over stejlkysten og helt hen til Løkken og Børglum Kloster. Er man på ferieophold i sommerhus kan man også bare ligge i solen, spise grillmad, ligge ved stranden og solbade eller gå ture i den smukke natur. Her har man friheden til at gøre lige det der passer én. Den populære ferieby Skagen med de idylliske gule huse med røde tag og hvide blomster i de små haver byder på mange aktiviteter og seværdigheder. I Skagen ligger mange private sommerhuse midt i Skagen Vesterby og Skagen Nordby. Besøg et af de mange spændende museer i Skagen og gå en tur til Danmarks nordligste punkt, Grenen.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Bunken Sommerhus, Bunken

   Reg.nr.: 10-1537

   1100 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bunken Sommerhus, Bunken

   Reg.nr.: 10-1516

   150 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Bunken Sommerhus, Bunken

   Reg.nr.: 10-1534

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Bunken Sommerhus, Bunken

   Reg.nr.: 10-1529

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 4

  •  Kategori

   ?

    

   Bunken Sommerhus, Bunken

   Reg.nr.: 10-1530

   2000 m til vandet

   Sovepladser: 8

   Soverum: 3