Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Kærgården, Vestervig

Kærgården ved Vestervig er omgivet af fjord, plantager og skov

Kærgården med de mange private sommerhuse ligger ved bugten Krik Vig i Nissum Bredning ved den milde Limfjord. Herfra er der kun få km til Vesterhavet og byen Agger. Byen Vestervig ligger lige bag sommerhusområdet Kærgården kun 1,5 km derfra, og her finder I en del butikker, et par spisesteder, flere gamle og smukke bygninger, bl.a. Skandinaviens største landsbykirke, samt en klosterpark som er velegnet til picnic. I Vestervig kan I købe ind til jeres ophold i sommerhus, og hvis I kører ca. 9 km mod øst kommer I til handelbyen Hurup, hvor I har gode indkøbsmuligheder med et større udvalg af butikker. Ved Kærgården er der store vidder og lange udsigter, men ikke når det gælder sommerhusudlejning. Her i Kærgården findes en badestrand med groft sand og en badebro. De nærmeste større byer er Hurup som ligger 9 km, og Thisted som ligger 36 km fra Jeres sommerhus i Kærgården.

Naturen omkring Kærgården i Nordjylland

Feriehusområdet Kærgården er omgivet af Hennings Plantage og Byen Hurup i øst og Bugten Krik Vig og Agger Tange i vest. Mod nord ligger de smukke vådområder Flade Sø og Ørum Sø og i sydlig retning kan I se Nissum Bredning med Limfjordens indsejling fra Vesterhavet. Her i det vestlige Thy er der store søer og laguner med et enestående fugleliv samt gamle fiskersamfund. Den 244 kvadratkilometer store Nationalpark Thy dækker det meste af det vestlige Thy mellem Agger og Hanstholm. Fuglereservatet Vejlerne som har et areal på 6000 ha tiltrækker hvert år mange ornitologer og andre, der elsker fuglelivet i det nordlige og vestlige Jylland. Området omkring Kærgården og Vestervig er præget af store, gamle studegårde. Dette område er et ideelt feriemål for bl.a. lystfiskere, naturelskere og fugleentusiaster, og mange vælger et sommerhus til ferien.

Lej sommerhus i Kærgården og oplev naturskønne Nordjylland

Et privat sommerhus i Kærgården ligger i et 500 meter bredt åbent område bag den 200 meter brede kyst ved Krik Vig, omgivet af store marker. De fleste sommerhuse er placeret på grønne sommerhusgrunde som er omgivet af levende hegn. Et stisystem fører jer de 200 meter ned til den grove sandstrand. Herfra er der kun få km til Vesterhavet, så det kan godt blæse lidt, hvilket er godt på en lun sommerdag. Naturelskere nyder deres ophold i privat sommerhus i Kærgåden, som kan lejes til billige priser gennem sommerhusudlejning.com. Området er meget velegnet til et sommerhus med hund, og I kan endda leje et sommerhus, som er velegnet til et ophold med hund. Gennem de senere år er en del ældre sommerhuse blevet renoveret og moderniseret. Derfor er de fleste sommerhuse energivenlige og har ofte en brændeovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og internet. Alle sommerhuse er opdelt i stue, køkken, badeværelse og soveværelser og for det meste er disse sommerhuse nænsomt indrettet efter ejerens personlige smag. Hvis I vælger en 2-ugers Sparferie udenfor hovedsæsonen, kan I opnå rabatter på 25 % eller mere. Skulle I være rejseklar, kan I måske finde et luksus sommerhus i Kærgården med spa, sauna og internet om sommeren, hvis I undersøger vores Last Minute tilbud. Det er således nemt at finde billige sommerhuse i Nordjylland.

Oplevelser omkring Kærgården ved Vestervig

Vestervig Kirke er et vigtigt monument i Thys historie, og denne imponerende landsbykirke indeholder bl.a. et af landets fineste orgler. Ved byens gamle apotek kan I se en apotekerhave med krydder- og lægeurter. Klostermøllen som ligger 2 km fra jeres sommerhus og mellem Vestervig og Krik er en smukt restaureret, hollandsk mølle, der vidner om fortidens udnyttelse af vindens kræfter. Ved møllen kan I også besøge den lille udstilling 'Æ Beeshus', der bl.a. belyser områdets tidligere studehandel. Studegården Bubbel er en af de mest interessante og velbevarede studegårde i området. I feriebyen Agger ved Vesterhavet kan I se en udstilling om kystsikringens historie samt skiftende kunstudstillinger i 'De sorte huse'. I det næsten 200 år gamle fiskerhus i Agger kan I opleve hvordan en fiskerfamilie levede i gamle dage. Limfjordscentret i Doverodde, som ligger 14 km øst for jeres sommerhus i Kærgården, er en 150 år gammel og meget velbevaret købmandsgård. Her får I et autentisk indtryk af købmandsgårdens rolle i gamle dage. På 2. sal i bygningen er der skiftende udstillinger. Besøg MuseumsCenter Hanstholm som er den største velbevarede Museumsbunker og Fæstningsanlæg i Nordeuropa. Fæstningsanlægget var under den 2. Verdenskrig en del af Atlantikvolden og der er over 50 velbevarede bunkeranlæg I kan se på. Havnebyen Hanstholm har en del butikker og restauranter. Ved havnen er der fiskeforretninger, hvor I kan købe alle slags fisk og skaldyr. Besøg naturskønne Kærgården i Nordjylland og ny ferien i et godt og billigt sommerhus.