Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Agger

Agger ligger på landtungen Agger Tange i Nordvestjylland

Agger er en landsby med ca. 370 indbyggere som ligger helt ud ved den jyske nordvestkyst. Gennem de sidste 200 år har kysten flyttet sig ca. 1 kilometer mod øst. Derfor er kirken i Agger forholdsvis ny. Hvis man gerne vil holde en ferie i privat sommerhus i fredelige og rolige omgivelser så er Agger lige det rigtige ferieområde. Landsbyen Agger og de private sommerhuse ligger på landtungen Agger Tange i det nordvestjyske nord for Limfjorden. Fra Agger er der ca. 40 km til handelsbyen Thisted og 50 km til havnebyen Hanstholm. I Agger kan man købe dagligvarer til ferien i sommerhus, men i Thyborøn, Hanstholm og Thisted er der meget bedre indkøbsmuligheder i supermarkeder og specialforretninger.

Naturen ved Agger

Naturen omkring Agger er præget af hedelandskab, klitplantager, skove, søer og fjorde. Landtungen Agger Tange skiller den forholdssvis stille Limfjord fra det barske Vesterhav. Vesterhavet gnaver konstant ved landtungen og man har derfor anlagt 29 høfder ved Agger Tange på en strækning af 8,5 km for at forhindre kysterosion. Overalt i de store plantageområder er der anlagt markerede vandre- og cykelstier som leder feriegæsterne gennem et flot naturområde. Mange feriegæster vælger et billigt sommerhus her i den sydlige del af Nationalpark Thy for at observere fuglelivet. Nationalpark Thy er et stort naturområde med fuglereservat. I kan være heldige og opdager på jeres vandretur en sjælden fugleart. Nationalpark Thy er et stort beskyttet område der strækker sig hele vejen fra Agger Tange til Hanstholm. Man skal i Nationalparken være opmærksom på at blive på de markerede stier for at beskytte dyrelivet.

Feriehuse og sommerhusudlejning omkring Agger

Sommerhusudlejning i Agger er et vigtigt erhverv for lokalbefolkningen, og mange feriegæster lejer et billigt sommerhus gennem sommerhusudlejning.com. Fra feriehusområdet er der ikke langt til stranden. Badestranden ved Agger er lidt stenet. Når man elsker naturen er et ophold i sommerhus ved Agger det perfekte sted. Lystfiskere har også gode muligheder i en af fiskesøerne i området. En del private sommerhuse omkring Limfjorden er deciderede lystfiskerhuse med kummefryser og renseplads udenfor. I kan leje et lystfiskerhus gennem sommerhusudlejning.com. Et almindeligt privat og billigt sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarr og bad. Alle ferieboliger er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. Så selv et billigt sommerhus er 100 % kontrolleret og klar til indflytning. Som regel er det kun sengelinned, toiletpapir, håndklæder, viskestykker, håndsæbe og rengøringsmidler man selv skal tage med på ferien i sommerhus. Agger er velbesøgt udenfor sæsonen, hvor mange vælger sparrabat på et 14 dages ophold i sommerhus. Her sparer I 30 %, hvilket også gælder vores ferieboliger med luksus. mange holder også godt øje med vores Last Minute tilbud, hvor I også nemt kan finde et billigt sommerhus med 30 % rabat.

Aktiviteter og attraktioner

Limfjorden, Fladesø og Ørumsø byder på gode betingelser for lystfiskere. Her kan man fange torsk, rødspætter, pighvar, sej, makrel og multe for at nævne nogle af de fiskearter der findes her. Kysten ved Agger Tange er velbesøgt af vindsurfere fra vidt omkring fordi det er en af de bedste surfstrækninger i verden. Men også rapelling, mountainbiking, ridning og sejlads er meget populære hos feriegæsterne her i Limfjordsområdet. Der er gode muligheder for udflugter som for eksempel en tur til Limfjordcentret og Jyllandsakvariet i Thyborøn. Her kan I tage en levende krabbe i hånden. Bulbjerg som også har et område med private sommerhuse, er et 47 meter højt fuglefjeld. Det er det eneste fuglefjæld i Danmark og bliver hele året besøgt af mange ornitologer, både amatører og professionelle. På den smukke Limfjordsø Mors ligger familieparken Jesperhus Blomsterpark med masser af aktiviteter, en dyrepark, blomsterpark og badeland. Frilandsmuseet Hjerl Hede ligger syd for Limfjorden. Her kan i opleve hvordan livet var i Danmark for mere end 100 år siden. Om det er naturferie, lystfiskerferie eller badeferie så er en ferie i privat sommerhus altid tæt på naturen. Det er spændende at besøge Museumscenter Hanstholm som har det største Bunkermuseum i Nordeuropa. Fæstningsanlægget var under 2. Verdenkrig en del af Atlantikvolden og der er mange velbevarede bunkeranlæg. Militærmuseet er også et besøg værd og feltbanen kører turen forbi de forskellige bunker og objekter.