Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Thorup Strand

Thorup Strand er Danmarks største kystlandingsplads

Thorup Strand, hvor der i dag er et fiskersamfund med ca. 20 fiskekuttere, er Danmarks største kystlandingsplads. Som så mange andre steder ved Jammerbugten, bliver fiskekutterne her trukket op på stranden med stålwire. Området er også kendt for sommerhusudlejning, hvor mange private sommerhuse ligger flot placeret i klitlandskabet bag kysten. Landsbyen Thorup ligger 10 km nordvest for handelbyen Fjerritslev, hvor I vil møde gode indkøbsmuligheder med nogle supermarkeder, specialferretninger, tøjbutikker, posthus, banker, apotek og bilværksteder. Thorup Strand har en bred badestrand med groft sand. Området er præget af klitter, bakker, hedelandskab og plantager. Også her ved Thorup Strand er der mange kunstnere der lader sig inspirere af det særlige lys. I vil derfor møde mange gallerier og kunsthåndværksteder på jeres ture gennem området.

Naturen ved Thorup Strand i Nordjylland

Oplev den enestående natur i morænelandskabet Fosdalen, Svinkløv Plantage, Blokhus Klitplantage og ikke mindst Nationalparken Thy med Fuglereservatet Vejlerne. Det 6000 hektar store fuglereservat Vejlerne er et meget populært udflugtsmål hos fugleinreresserede feriegæster, der bor i privat sommerhus ved Thorup Strand. Fosdalen og Langdalen dækker bakkeområdet indtil den 66 meter høje bjergskråning Lien. Her kan I tydeligt se, hvordan gletsjere fra istiden har formet landskabet. Overalt ved Jammerbugten er der markerede vandre- og cykelstier i plantager og hedeområder. De eneste lystbådehavne i området finder I ved Limfjordens bred i Attrup, Gjöl og Haverslev.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Som ved mange andre badestrande ved den Jyske Nordvestkyst kan I også her tilbringe jeres ferie i sommerhus midt i naturen. Et stort udvalg af private sommerhuse i forskellige størrelser, indretninger, placeringer og prisklasser står klar til udlejning gennem sommerhusudlejning.com. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Thorup med deres bedste ven. Hundeejere lejer ofte deres sommerhus om foråret eller efteråret, hvor der er masser af plads på stranden, og hunden må frit løbe på stranden. I området har vi mange billige sommerhuse, men det er også muligt, at finde et luksus sommerhus, hvor der er plads til flere generationer. Vælger I Last Minute, er der ofte penge at spare, og så kan I få en billig ferie i sommerhus i Thorup Strand.

Aktiviteter og attraktioner

Om I er på ferie i sommerhus ved det barske Vesterhav, eller ved den fredlige Limfjord med sine rolige vandforhold, så er der masser af aktivitetsmuligheder alle vejne. I kan ride, cykle, vandre, fiske, spille golf eller krolf eller bare ligge og nyde solen. Alle slags kunstnere udstiller og sælger deres kunstværker overalt ved Jammerbugten i Nordjylland. Besøg Gallerie Munken mellem Saltum og Løkken, som har skiftende udstillinger af kunstnere fra ind- og udlandet. På samme sted kan I også regelmæssigt opleve jazzaftener. Der bliver gjort meget ud af musikken i hele området. I sommermånederne er der jazz- rock- og popkoncerter i mange badebyer ved Jammerbugten. Hvad med en gang Geocaching? Det er den nye aktivitet for voksne og børn. Gå på skattejagt i naturen med GPS. Mange flere aktiviteter og attraktioner venter på jer under jeres ophold i privat sommerhus. Se og smag hvordan det var at leve på landet for 150 år siden, og besøg med jeres familie det levende Frilandsmuseum Hjerl Hede syd for Limfjorden. For 150 til 200 år siden var der mange fæstebønder under et gods. Se hvordan møllere, præster, bønder og håndværkere klarede sig dengang. Oplev også en boplads fra jernaldertiden her i Frilandsmuseet. Besøg Svankjær Lille Savværk ved Bedsted Thy, hvor der skæres papirklip i træ. Udgangsmaterialet er 3 mm tynd krydsfiner som ved hjælp af en meget præcis elektrisk dekupørsav skæres ud til små fine kunstværker. I Vejlby Sommerpark er der fri entré til mange ferieoplevelser for hele familien. Kør en tur med hestevogn eller på motocross. I kan også spille minigolf eller gå i minizoo. I Vejlby Sommerpark er der desuden en Put & Takesø, hvor I kan fange fisk til aftensmaden i jeres sommerhus. Oplev øen Fur i Limfjorden nord for halvøen Salling og gå på fossiljagt. På Museumsgården Det Lille Land kan I gå på en tidsrejse og se hvordan livet på Fur har været gennem de sidste 200 år. Ved museumsgården står Tarris Mølle som er Danmarks sidste kludesejler af sin art. Museet Gammelhavn viser fiskeriets omtumlede historie på Limfjorden omkring Fur. Velkommen til sommerhusudlejning ved Danmarks største kystlandingsplads Thorup Strand i Nordjylland.