Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hanstholm

Hanstholm ligger i meget naturskønne omgivelser i Nordjylland

Havnebyen Hanstholm ligger i det nordvestlige hjørne af Thy i meget naturskønne omgivelser. Hanstholm er kendt for sin fiskerihavn, bølgekraftværket, sommerhusudlejning og sit museumscenter med mange bunkere fra 2. verdenskrig. Og naturligvis Nationalpark Thy, Danmarks første Nationalpark. Hanstholm er et oplagt feriemål for den aktive familie, der nyder at opholde sig i naturen, samt for historisk interesserede og andre, som holder af havet og den dejlige natur. Her kan I opleve fiskeriauktioner, lære mere om byens rolle under krigen, besøge de samme bunkere som Olsen-banden gjorde i filmene, Danmarks kraftigste fyrtårn, samt nyde nærheden af hav og nationalpark. Hanstholm byder på flere spisesteder, blandt andet et røgeri, samt flere butikker med dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. Hvis I har lyst til lidt shopping, kan I gøre det i Thisted, som ligger ca. 30 km mod sydøst. Der er en god sandstrand syd for havnen og bag klitterne. Der ligger også et område med billige sommerhuse lige i nærheden. Når I bor i privat sommerhus i Hanstholm, befinder I jer tæt ved mange aktiviteter og seværdigheder i Thy. Vigsø Batteriet mod nordøst, Nordsø Akvariet i Nr. Vorupør i syd, Nordvestjysk Golfklub mod sydøst, Klitmøller Strand, Hanstholm Vildtreservat, Ræhr Put & Take, Hundeskoven ved Østerild, Fun & Play Golf Thisted, Thy Gokartcenter i Nors mod sydøst og Galleri Salshus mod syd befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Hanstholm.

Naturen omkring havnebyen Hanstholm

Hanstholm er omgivet af Nationalpark Thy mod syd og Jammerbugten mod nord, samt Vesterhavet med de fine sandstrande mod vest. I østlig retning ligger Fuglereservatet Vejlerne, mens Limfjorden ligger i syd og sydøst. I Hanstholm er I omgivet af den smukkeste natur med masser af skov, klitter, søer og strand på grænsen mellem Jammerbugten i nord og Jyllands Vestkyst i syd. Der er Nors Sø og Vandet Sø i syd, Tved Klitplantage, Fuglereservatet Vejlerne i øst, Limfjordsøen Mors, dejlig store bølger i Klitmøller og den flotte landtange Agger Tange. Overalt i de store plantageområder er der anlagt markerede vandre- og cykelstier som fører jer gennem et flot naturområde. Fra Hanstholm og helt ned til Agger Tange ligger den 244 km2 store Nationalpark Thy i en bred stribe langs kysten og ned til Limfjorden. Golfspillere kan benytte golfbanen i Nystrup Plantage eller Nordvestjysk Golfklub in Thisted. Lystfiskere kan gøre en god fangst i Vandet Sø, i Nors Sø, i et af vandløbene eller en af fiskesøerne i området, som for eksempel Ræhr Put & Take. Også Limfjorden, Fladesø og Ørumsø byder på gode betingelser for lystfiskere. Ved Vesterhavet og i Limfjorden kan I fange torsk, rødspætter, pighvar, sej, makrel og multe, bare for at nævne nogle af de fiskearter der findes her. I kan også tage med en fiskekutter fra Hanstholm på havfiskeri til ”Det Gule Rev”.

Lej et billigt sommerhus i Nordjylland

De billige sommerhuse i Hanstholm befinder sig i et 300 meter bredt område mellem Kystvejen og Hanstholm Fyr. Luftlinje er der ca. 1 km til Vesterhavet. De private sommerhuse ligger på grønne sommerhusparceller som er omgivet af levende hegn. Sommerhusudlejning er også i Hanstholm blevet en meget populær form for ferie fordi I kan tilrettelægge det hele selv, og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Overalt ved den Jyske nordvestkyst er der områder med private sommerhuse. Rigtig mange af disse sommerhuse bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. I området finder I private sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Selv de helt billige sommerhuse er indrettet således, at disse dækker feriegæsternes behov og danner et godt udgangspunkt til udflugter og aktiviteter i området. Et sommerhus er inddelt i stue, soveværelse, køkken med hvidevarer og bad samt evtl. ekstraværelse. De enkelte sommerhuse er af ejerne indrettet med møbler og diverse pynt samt køkkengrej og service til hele familien. Et ferieophold i sommerhus ved Hanstholm sammen med jeres børn eller hund er en afslappet ferie i naturen. Her er der frihed til strandture, boldspil, grillmad, solbadning og havnetur. I er altid velkomne hos sommerhusudlejning.com, som tilbyder private sommerhuse, der er velegnet til et ophold med hund. Ofte har disse sommerhushuse en indhegnet have eller en lukket terrasse, hvor børn og hunde kan boltre sig. Hvad med at prøve en 2-ugers Sparferie hos sommerhusudlejning.com udenfor højsæsonen, hvor I således kan finde et billigt sommerhus Vi har altid billige sommerhuse på Thy til hele familien.

Aktiviteter og attraktioner i og omkring Hanstholm

Museumscenter Hanstholm kan I opleve en enestående museumsbunker, som under krigen var udstyret med 4 store kanoner. Og ved siden af bunkeren kan I se en spændende udstilling om Atlantvolden. I kan også køre en tur rundt i bunkerlandskabet med det gamle ammunitionstog. Museumscenter Hanstholm er Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig. Et andet bunkeranlæg med 17 cm kanoner kan I opleve på kysten mellem Hanstholm og Vigsø. Dette anlæg var udgangspunktet for filmen: Olsen-banden i Jylland. Besøg fyret i Hanstholm, som er Danmarks kraftigste og højst beliggende. Fra fyrtårnet har I udsigt over havet og byen. I sidebygningerne kan I se udstillinger om havnebyggeriet, kystfiskeriet og redningsvæsnet. I Hanstholm, som er den største fiskerihavn i Danmark, er der på alle hverdage fiskeauktion om morgen. I området omkring Hanstholm kan I besøge mange keramikere, malere, lysstøbere, glaspustere og andre kreative kunsthåndværkere. I Bulbjerg som ligger ved Jammerbugtens kyst ligger et 47 meter højt fuglefjeld. Det er det eneste af sin art i Danmark, hvor der yngler både rider og mallemukker. Fra Hanstholm tager det ikke ret lang tid at køre til handelsbyen Thisted, hvor mange butikker, gallerier, restauranter og keramikværksteder indbyder til en shoppingtur. Thisted Museum, Thisted Kirke og Thisted Bryghus er også et besøg værd. Tjek også Klitmøller eller feriebyen Vorupør. Velkommen til natur og oplevelser i privat sommerhus i Hanstholm i Nordjylland.