Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Voerså

Voerså er kendt for sommerhusudlejning, strand og vandcykler

Den lille by Voerså ligger mellem Frederikshavn og Limfjordens udløb i Kattegat på Nordjyllands østkyst. Området omkring Voerså er kendt for sin uspolerede natur og sine gode og meget børnevenlige sandstrande. Voerså har sit eget hyggelige fiskeleje samt Voerså Bådudlejning, hvor I kan leje kanoer og vandcykler og sejle op ad åen og opleve den ægte danske natur. Området med private sommerhuse og ferielejligheder ligger tæt ved centrum og kun få hundrede meter fra lystbådehavnen. Få km nord for Voerså, i Lyngså, er der mulighed for indkøb af dagligvarer. I den smukke by Sæby er der gode muligheder for indkøb til jeres ophold i sommerhus i Voerså. Oplev denne charmerende købstad Sæby, som ligger ca. 15 km nord for Voerså. Her findes gamle, velholdte huse, gågader, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å og et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, en dejlig og børnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden. Desuden er der glaspusteri og flere spisesteder. I Voerså ligger der en lille sandstrand med en lav vandstand langs åen lige efter lystbådehavnen. Hvis I vil opleve en ægte badestrand med klitter og det hele skal I køre 10 minutter mod nord til Lyngså Strand.

Naturen omkring Voerså i Nordjylland

Feriestedet Voerså er omgivet af et kilometer bredt lavvandet kystområde i øst og Rugtved Skov i syd. Mod nord ligger Skarpholt Plantage og i vestlig retning ligger Dronninglund Storskov med Dronninglund Slot. Mellem Dronninglund og Østervrå mod vest ligger højderyggen Jyske Ås, som er et smukt naturreservat med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af urskov. Professorens Plantage som ligger mellem Sæby og Lyngså indbyder til familievenlige gåture. Det er en klithede med fyrretræer, lyng og enebærbuske. I Nordjylland kan I på én og samme dag nyde den opstående sols stråler ude over Kattegats rolige vande om morgen og uden at anstrenge jer være ved Vestkysten senere på dagen, for at opleve det helt fantastiske lys, som Jammerbugten er kendt for. Der kan I så opleve de mest maleriske solnedgange ude i horisonten. En oplevelse, som er ren guf for sjælen. Langs de nordjyske kyster er der enestående naturområder med heder og klitplantager samt et rigt dyreliv. Så det er bare med at komme afsted til fods, til vands eller på cyklen. Under jeres ophold i sommerhus i Voerså skal I også sammen med børnene besøge Lille Vildmosecentret og opleve en spændende dag med en guidet tur gennem mosen, med svampeture og en tur med tørvetoget. Det er en spændende naturoplevelse som I sent vil glemme.

Lej sommerhus eller ferielejlighed i Voerså i Nordjylland

Sommerhuse og ferielejligheder i Voerså ligger tæt ved den lille Feriebys centrum. Herfra er kun få meter til Voerså Bådudlejning, hvor I kan nyde en tur med vandcykel eller kano og opdage den smukke natur langs åen. Det tager fun få minutter at gå til lystbådehavnen og den lille sandstrand, der ligger lige bagved langs åens bred på højre side. Mange steder langs den Jyske Nordøstkyst kan I leje billige sommerhuse gennem sommerhusudlejning.com, og selvom de fleste private sommerhuse er indrettet efter ejerens smag, er der alt det i husene som sikrer et skønt ophold i sommerhus. I Nordjylland er der gode betingelser for lystfiskere i fiskesøer, langs kysterne, fra molerne, i de vandrige åer og fra fiskerbådene på havfiskeri. Sommerhusudlejning.com udlejer sommerhuse som er specielt indrettet til lystfiskere med kummefryser indenfor og renseplads udenfor. Gennem det senere år er mange sommerhuse i Nordjylland blevet renoveret og fremstår i dag som moderne, energivenlige sommerhuse der ofte har internet, fladskærms tv, cd-afspiller og brændeovn. Det behøver ikke være dyrt at bo i privat sommerhus i Nordøstjylland sammen med børnene. Tag på en Sparferie i sommerhus for 2 uger gennem sommerhusudlejning.com udenfor sæsonen og få et billigt sommerhus med rabat. Vælg et ophold i sommerhus i Voerså og bestem selv, hvad I vil bruge jeres ferie til.

Seværdigheder omkring Voerså

Voergård Slot ved Flauenskjold, vest for Voerså, er en af Danmarks smukkeste renæssancebygninger og med sin park, sine voldgrave, franske kunstskatte og fine samlinger af møbler og interiør bestemt et besøg værd. Tag en tur til Ørnereservatet som ligger i landsbyen Tuen ved Tversted kun 11 km vest for Ålbæk. Oplev når disse pragtfulde rovfugle bliver fodret i luften. I Nordjylland er der mange gallerier, som sælger og udstiller malerier, glaskunst, keramik og grafisk kunst. Tag fra jeres sommerhus i Voerså på udflugt med kutteren Seadog der sejler ud fra Sæby hele sommeren. På denne Tur har I muligheden for at komme helt tæt på sælerne i deres naturlige miljø i Kattegat. Nyd denne dejlige udflugt og se det smukke Nordjylland fra søsiden. I Hirtshals kan I foruden Bunkermuseet Hirtshals 10. Batteri, som er et komplet bunkeranlæg med museum fra 2. verdenskrig, også besøge Danmarks største saltvandsakvarium, hvor I kan se de 60 forskellige fiskearter der findes i Nordsøen. Tag også en tur med færgen fra Frederikshavn til den smukke Kattegatø Læsø og besøg blandt andet Læsø Saltsyderi. Mulighederne er mange med ferie i sommerhus i den lille by Voerså. Oplevelsen med fred og ro på vandcykel på åen kan absolut anbefales for hele familien.

 
  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3713,-

    

   Voerså Sommerhus i by, Voerså

   Reg.nr.: 42-0237

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Voerså Sommerhus i by, Voerså

   Reg.nr.: 42-0242

   650 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1