Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Bisnap, Hals

Bisnap ved Hals er det perfekte sted for vandre- og cykelture

Den lille ferieby Bisnap, som ligger få kilometer nord for Limfjorden mellem Hals og Hou i det nordøstlige hjørne af Jylland, har en børnevenlig strand ved det rolige Kattegat. Sammen med den smukke natur og de mange aktivitetsmuligheder er Bisnap det perfekte sted til en ferie i sommerhus for hele familien. Hvis man vil købe ind til sommerhuset er der gode muligheder i feriebyen Hals som har supermarked, købmandsbutik og specialbutikker. Her kan man også gå på restaurant eller café. I Storbyen Aalborg er der et stort indkøbscenter i Aalborg Syd og flere gågader i midtbyen. Også i Frederikshavn nord for Bisnap er der gode muligheder for indkøb og shopping. Den lavvandede kyst med det rolige vand her ved den jyske østkyst tiltrækker mange familier med børn der bor i sommerhus i området.

Naturen ved Hals

Ved Bisnap Strand er Østersøen meget lavvandet og der hersker kun lidt vind omkring de små klitter. Bag klitterne er der et afvekslende naturområde med store skove, enge, sumpområder og bakkelandskab. I de fleste plantager og skovområder er der markerede vandrestier. Her ved Limfjordens udmunding er der mange områder med et rigt fugleliv. Hele området omkring Bisnap og Hals er perfekt til vandre- og cykelture. Den børnevenlige hvide sandstrand strækker sig hele 7 km indtil Hals. På stranden må der ikke køres med biler. Er I på ferie i privat sommerhus i Bisnap skal I køre en tur til Dronninglund Storskov med markerede stier der fører jer gennem et flot skov- og moselandskab med mange små søer. Her kan i se et uforklarligt vandløb, hvor vandet fra åen går op ad bakken.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Overalt ved den jyske østkyst er der områder med private feriehuse. Mange af sommerhusene bliver udlejet til feriegæster fra hele Nord- og Vesteuropa gennem sommerhusudlejningen.com. Udvalget af sommerhuse er stort. Her findes sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og typer, og ikke mindst har vi et rigt udvalg af billige sommerhuse. De fleste private sommerhuse her i Bisnap, Nordjylland ligger i plantager, hedeområder og i klitterne.

Aktiviteter og attraktioner

I den lille havneby Hals er der gode indkøbsmuligheder. Der er også restauranter hvor man kan spise danske specialiteter. Lidt længere mod nord ligger den lille by Hou. Her er der en lystbådehavn, restauranter og nogle butikker. Et spændende udflugtsmål er det velbevarede kanonbatteri ved sydstranden i Hou. Det er del af et fæstningsanlæg fra Englandskrigene (1807 – 1814). Den idylliske landsby Voerså ligger kun ca. 20 km fra Hou. Her kan I ved broen leje robåde, kanoer og vandcykler. Lystfiskere finder i området omkring Bisnap gode betingelser. Man kan fange en frisk fisk til aftensmaden fra stranden, havnemolen i Hou eller i en af fiskesøerne i området. Hvis man er golfer så er der noget at vælge i mellem. I Nordjylland er der hele 11 golfbaner og Hals Golf Klub ligger kun få km fra Bisnap. Tag på udflugt til Lille Vildmosecentret sammen med børnene og oplev en spændende dag med blandt andet vildsvin og en tur med det gamle tørvetog. Når man kører en halv time langs kysten mod nord kommer man til den gamle handelsby Sæby. Gå en vandretur gennem byens små gader med brosten og velbevarede bindingsvækshuse og gå på en tidsrejse gennem det 19. århundrede. Et sommerhus i Bisnap er en god base for udflugter inde i landet og en tur til storbyen Aalborg der ligger kun 30 km fra Bisnap, er en oplevelse for hele familien. I Aalborg er der en del museer, en Zoo, gallerier, flere gågader og masser af aktivitetesmuligheder.