Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Egense

Egense ligger ved Limfjordens udmunding i Kattegat

Egense har et flot område med private sommerhuse, som ligger øst for Aalborg ved Limfjordens udmunding i Kattegat. På lystbådehavnen i Egense er der nogle få fiskekuttere fra lokale fiskere. Toiletter, bad, køkken og klubhus kan frit benyttes af besøgende lystsejlere. I byen er der en købmandsbutik, hvor I kan købe ind til jeres ferie i sommerhus. For nogle år siden blev der udenfor Egense anlagt en 250 meter lang og fin sandstrand samt et klitlandskab. I dag vejer Det Blå Flag på stedet. På grund af det lave vand her ved kysten er stranden meget børnevenligt, og derfor et populært område indenfor sommerhusudlejning. I kan krydse Limfjorden med bilfærgen fra Egense til Hals, hvor I kan købe ind til jeres sommerhus. Overfarten tager kun 5 minutter. I Hals er der specialforretninger, butikker, restauranter, en bowlingbane og caféer.

Naturen i Egense på østkysten

Det fredfyldte område ved Egense indbyder til en afslappende ferie. I disse afvekslingsrige omgivelser er der gode muligheder for cyklister. En cykelsti fører jer direkte til storbyen Aalborg i vest og til Lille Vildmose i syd. Under jeres ophold i et privat sommerhus i Egense, har I gode muligheder for spadsereture i Egense Klosterskov, som ligger vest for området med sommerhuse. Høstemark Skov ligger syd for ferieområdet Egense. Limfjorden er meget velegnet til kajak- og kanosejlads. Naturreservatet Lille Vildmose som ligger syd for Egense er nordeuropas største højmose selvom navnet siger noget andet. Lille Vildmosecentret viser naturfilm og udstillinger om flora og fauna i området. Ved Kattegatkysten øst for Lille Vildmose løfter morænebakken Mulbjerge sig op til en højde på 40 meter. Vidste I at Vejlerne som ligger midt i Nationalpark Thy er Nordeuropas største vådområde for svømme- og vadefugle? Alt dette kan opleves i køreafstand fra Egense.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Feriegæster kan i Egense leje et privat sommerhus til rimelige priser, så det er nemt at finde billige sommerhuse i Egense. Området med sommerhuse ligger lige til Limfjorden, hvor I kan nyde solen, bade i fjorden, spille bold eller gå en tur ved vandet. Mange private sommerhuse i Egense bliver udlejet til feriegæster fra det meste af Nord- og Vesteuropa, og de billige sommerhuse får ofte gæsterne til igen at vælge sommerhusudlejning i Egense til næste års ferie. I området finder I sommerhuse i mange størrelser, prisklasser og kvaliteter. I Egense kan I også leje et lystfiskerhus gennem sommerhusudlejning.com. Disse specielle sommerhuse har som regel en renseplads udenfor samt en kummefryser til fangsten. Alle sommerhuse i ferieområdet er altid klar til indflytning, og de bliver kontrolleret efter nøjagtige regler. En del private sommerhuse er indrettet med brændeovn, som gør det ekstra hyggeligt på en kølig aften med et glas vin eller en drink. Mange sommerhuse har legeredskaber for børn som for eksempel en sandkasse eller et gyngestativ, hvilket også gælder de billige sommerhuse. Egense har ikke ret mange luksus sommerhuse, og er man interesseret i disse sommerhuse, kan vi anbefale at tage til Øster Hurup.

Aktiviteter og attraktioner

Lystfiskere har gode muligheder fra Limfjordens kyst, Kattegat og ved havfiskeri for at lande en fisk til aftensmaden i sommerhuset. Feriegæsterne kan fra deres sommerhus i Egense tage på spændende udflugter i området. Til en afveksling kunne I tage en tur til Aalborg. Her vil børnene glæde sig til et besøg i Aalborg Zoo. I Aalborg er der en del museer som for eksempel Marinemuseet, der ligger øst for jernbanebroen. Der er også flere gågader med mange butikker og caféer, hvor I kan nyde en shoppingtur. I Aalborg Syd befinder sig et stort indkøbscenter samt andre store forretninger. Besøg den idylliske landsby Voerså som ligger ca. 30 minutters kørsel fra Hals mod nord. Her kan I ved broen leje robåde, kanoer og vandcykler. Nyd en hyggelig sejltur gennem den smukke nordjyske natur. Efter turen har I mulighed for at nyde kaffe og kage eller en øl ved udlejningsstedet. Fra jeres private sommerhus har i gode muligheder for at besøge de mange seværdigheder der findes længere oppe i Nordjylland. Her er den danske mini Sahara i form af Råbjerg Mile, som ligger på vejen mod Skagen i Nord. Råbjerg Mile er en vandreklit på ca. 2 kvadratkilometer. Besøg også den vindblæste Jammerbugt med fantastiske badestrande, livlige badebyer og enorme klitter. Rebild Bakker er et flot og stort skov- og bakkelandskab, som blev dannet af istiden. Molérskrænterne på den nordlige del af Limfjordsøen Mors har verdens største molérforekomster. Her har I gode muligheder for at finde fossiler. Vælg billig sommerhusudlejning i Egense og få råd til hele ferien.