Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Frederikshavn

Havnebyen Frederikshavn har dejlige strande og billige sommerhuse

Havnebyen Frederikshavn ligger helt ud til Kattegat, og bag byen er naturen præget af smukke, kuperede skovområder. En køretur på toppen af bakkerne fra Frederikshavn til Sæby (via Understed - Bangsbo) byder på en dejlig udsigt over vandet, havnen, byen og landskabet. Besøg den hyggelige, gamle bydel, Fiskerklyngen, med de brostensbelagte gader og de gule huse med røde tage og stokroser foran. Der er gode indkøbs- og shoppingmuligheder samt mange, gode spisesteder og caféer i byen. Prøv en 'Frederikshavner', som er en stor, stegt rødspætte. Frederikshavn har Danmarks eneste Palmestrand, som ligger nord for byen. Det er en flot og børnevenlig strand, som ligger lige syd for lystbådehavnen. Vandet er roligt, ikke for dybt og havbunden er sand. I og omkring Frederikshavn bor I meget centralt i forhold til aktiviteter og seværdigheder i det nordjyske. Aalbæk Gl. Kro i nord, Golfklubben Hvide Klit nord for Ålbæk, Tversted Lystfiskeri, Ørnereservatet øst for Tversted, Mosbjerg Landskabs og Landbrugsmuseum mod nordvest, Jættestuen Blakshøj i vest og Sæby Golfklub i sydlig retning befinder sig alle indenfor ½ times kørsel fra Frederikshavn. Derfor er sommerhusudlejning i Frederikshavn perfekt for alle par og familier, som ønsker en dejlige ferie i Nordjylland.

Naturen omkring Frederikshavn i Nordjylland

Frederikshavn er omgivet af Naturområdet Bangsbo syd for byen og øen Læsø mod sydøst. Vest for byen ligger Tolne Skov og mod nord ligger Kragskov Hede. Fra det 60 m høje udsigtstårn Cloostårnet kan I nyde udsigten over en stor del af Nordjylland. Dyreparken Farm Fun ved Ålbæk er en stor oplevelse for de små. Her er der mange husdyr, emuer, lamaer og et legeland. Ikke langt fra jeres feriebolig i Frederikshavn, mellem Dronninglund med det flotte Dronninglund Slot og Østervrå ligger højderyggen Jyske Ås, som er et naturreservat med stejle bakker, uberørt bevoksning og rester af urskov. I de fleste plantager og skovområder her ved den Jyske Nordvestkyst er der markerede vandrestier. Fra naturens side har Nordjylland en placering som gør, at I specielt hér kan opleve store kontraster rent vejrmæssigt. Enorme forårs- og efterårsstorme tager ofte en bid af naturen, og ved Jammerbugtens Kyst kan I opleve meterhøje bølger. Her på østsiden af Nordjylland kan I som modsætning til Jammerbugten nyde de fredlige og børnevenlige sandstrande ved Kattegat med de forholdsvis rolige vande. Den idylliske landsby Voerså ligger syd for Sæby. Her kan I ved broen leje robåde, kanoer og vandcykler. De der gerne vil se på slotte og flotte parkanlæg, kan besøge en af de smukkeste renaissance bygninger i Danmark. Voergård Slot ligger i nærheden af Flauenskjold og har et flot parkanlæg med voldgrav. Gå en tur på Nordre Skanse som er et velholdt fæstningsanlæg nord for havnen i Frederikshavn.

Billige sommerhuse i Nordjylland

Frederikshavn er ved siden af sin enestående beliggenhed ved den nordjyske østkyst og de mange kulturelle seværdigheder også kendt for sommerhusudlejning af private sommerhuse i forskellige størrelser og prisklasser. I Ferederikshavn kan I hos sommerhusudlejning.com leje et moderne sommerhus eller en ferielejlighed til billige penge, som ligger tæt ved skove, lystbådehavn, strande og søer. På denne måde er I altid tæt ved naturen. Mange ferieboliger ligger på grønne feriehusgrunde med små buske og træer som giver læ mod vinden. Nyd det sidste stykke af turen når I er på vej til at møde jeres lejede sommerhus for første gang. Selv de billige sommerhuse er af høj kvalitet, og de har alle opfyldt vores kvalitetskrav. Indenfor mangler der ikke noget, hvor der er gode soveforhold og et veludstyret køkken, da mange vælger selv at lave mad på ferien. Det er jo en af fordelene ved at vælge sommerhuseudlejning. I Nordjylland har I mulighed for at holde en Miniferie eller leje et sommerhus i en hel uge gennem sommerhusudlejning.com. Men I nordjylland er der så mange aktiviteter og seværdigheder, at I skal prøve en 2-ugers Sparferie her i Frederikshavn udenfor hovedsæsonen. Så kan I nemlig opnå gode rabatter hos sommerhusudlejning.com, og har desuden mulighed for at se det hele. Udenfor højsæsonen er de private sommerhuse ekstra billig. En ferie i sommerhus her i Nordøstjylland gør jer uafhængig og giver jer den frihed til selv at kunne planlægge og udforme jeres ferie, nøjagtig som I ønsker det. Strandene ved Kattegatkysten indbyder også til gåture med hund. Mange af vores feriegæster er begyndt at tage deres hund med på ferie og sommerhusudlejning.com udlejer sommerhuse som er velegnet til et feriehusophold med hund.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Frederikshavn

Bangsbo Hovedgård fra 1364 byder på kulturelle og historiske oplevelser. Bygningerne rummer et museum og et lokalhistorisk arkiv, og de er omgivet af en stenhave og middelalderlige voldgrave. Bangsbo Museum & Arkiv er en lille, charmerende herregård, som omfatter to af Vendsyssels ældste daterede bindingsværksbygninger. I forbindelse med et besøg på Bangsbo Herregård er det ligeledes muligt at opleve Bangsbo Fort Bunkermuseum samt at slendre rundt i Bangsbo Botaniske Have, Bangsbo Dyrehave, Boolsens Stenhave og i Læge- og Krydderurtehaven. Oplev den charmerende købstad Sæby, 14 km mod syd, med gamle og velholdte huse, gågade, brostensbelagte gader, vandmøllen ved Sæby Å, et hyggeligt havnemiljø med lystbådehavn, en dejlig, børnevenlig badestrand samt en kilometerlang sti langs stranden. I området mellem Ålbæk og Frederikshavn er der mange gallerier som sælger og udstiller malerier, glaskunst, keramik og grafisk kunst. Et besøg i Ørnereservatet ved Tuen hører med til en ferie ved Frederikshavn. Kom helt tæt på nogle af verdens største ørnearter og oplev de stolte rovfugles fantastiske flyvekunster og se dem blive fodret i luften. Nordjylland er omgivet af flere hundrede km kyststrækninger, hvor I har gode chancer for at se sæler ligge og dase i solen på en sandbanke udenfor kysten. Tag med din familie på udflugt med kutteren Seadog som sejler ud fra Sæby hele sommeren igennem. Her har I muligheden for at komme helt tæt på sælerne i deres naturlige miljø i Kattegat. Frederikshavn ligger ikke så langt fra Skagen, hvor I finder masser af attraktioner samt sommerhuse og ferielejligheder. Besøg også Frederikshavns Kunstmuseum & Exlibrissamlingen som befinder sig lige ved siden af Frederikshavn Bibliotek. Besøg også Jernalderkældrene som befinder sig ved landevejen mod Cloostårnet. Bangsbo Museum og Bangsbo Dyrehave er også et besøg værd. Velkommen til Frederikshavn og til Nordjylland.

 
  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-2019

   750 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-1082

   150 m til vandet

   Sovepladser: 5

   Soverum: 2

  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-2032

   50 m til vandet

   Sovepladser: 10

   Soverum: 3

    

   Inklusiv slutrengøring

  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-1088

   300 m til vandet

   Sovepladser: 4

   Soverum: 1

  •  Kategori

   ?

   1 uge fra DKK 3402,-

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-2033

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-2023

   500 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3

  •  Kategori

   ?

    

   Frederikshavn Sommerhus, Frederikshavn

   Reg.nr.: 41-2017

   200 m til vandet

   Sovepladser: 6

   Soverum: 3