Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Hou

Hou har en børnevenlig strand ved den jyske nordøstkyst

Feriebyen Hou ligger ca. 30 km øst for storbyen Aalborg ved udløbet af Limfjorden. Det stemningsfulde havneområde i Hou indbyder mange feriegæster til en vandretur. En stor del af de gamle fiskerhuse er velbevarede. I byen er der en del butikker og et supermarked. Ved strandene til nord og til syd for havnen vejer det Blå Flag. Den lavvandede kyst med det rolige vand tiltrækker mange familier med børn der bor i privat sommerhus her ved den jyske nordvestkyst. Fra Hals kan man sejle med bilfærgen over Limfjorden for at besøge rosernes by Mariager eller tage på udflugt til det flotte naturområde Lille Vildmose.

Sommerhusudlejning i betagende Natur

Feriebyen Hou er omgivet af skov, hedelandskab og moseområder. Mange steder går skoven helt ned til vandet. Naturen omkring Hou er præget af maleriske skovområder, bakkelandskaber og hedelandskab og højmoser. Kun få kilometer nord for Melholt ligger Aså-Gerå Vildreservat, som er et fulgereservat der strekker sig fra Gerå ca. 3-4 km langs kysten og indtil Aså. – Oplev her det rige fugleliv! Er i på ferie i sommerhus i Hou skal i køre en tur mod nordvest og gå en vandretur gennem Dronninglund Storskov med markerede stier der fører jer gennem et bakket skov- og moselandskab med mange små søer. Her kan i opleve et uforklarligt vandløb, hvor jordens tiltrækningskraft er sat ud af drift, fordi vandløbet går op ad bakke. Nord for Hals ligger skovområdene Hals Nørreskov, Melholt Plantage, Hou Skov og vådområdet Hals Mose. Den gunstige beliggenhed af feriebyen Hou med de mange sommerhuse giver gode muligheder for udflugter til de mange spændende attraktioner i Nordjylland.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Det oprindelige fiskerleje Hou bliver for det meste besøgt af feriegæster der bor i privat sommerhus. De fleste sommerhuse ligger godt beskyttet vest for strandvejen i plantageområdet og øst for Strandvejen ved kysten. Mange feriegæster lejer et privat sommerhus gennem sommerhusudlejning.com som basis for udflugter i Nordjylland. Andre igen ønsker bare at opleve den smukke natur i Nordjylland eller nyde en afslappende badeferie.

Aktiviteter og attraktioner

I området omkring Hou er der flere golfbaner hvis man vil slå en Hole In One og til lystfiskere er der gode muligheder i nogle af fiskesøerne i området. Der er mulighed for bowling eller en svømmetur i svømmehallen. De der gerne vil se på slotte kan besøge en af de smukkeste Renaissance bygninger i Danmark. Voergård Slot ligger i nærheden af Flauenskjold og har et flot parkanlæg med voldgrav. Også slottets kunst- og møbelsamling er et besøg værd. Den idylliske landsby Voerså ligger kun 20 km fra Hou. Her kan i ved det gamle Værtshus leje robåde, kanoer og vandcykler. Nyd en afslappende sejltur gennem den smukke nordjyske natur. Et interessant udflugtsmål er det velbevarede kanonbatteri ved sydstranden i Hou. Det er en del af et festningsanlæg fra Englandskrigene (1807 – 1814). Efter kun 30 minutters køretid med bilen kan i nå Aalborg som er en af de største byer i Danmark. Havnebyen Aalborg byder foruden på kunst og gamle patricierhuse også på flere gågader med alle slags butikker og en del restauranter og caféer. Hvis man gerne vil opleve nattelivet i Aalborg så er forlystelsesmilen „Jomfru Ane Gade“ lige det rigtige sted. Under jeres ophold i sommerhus i Hou skal i også tage færgen over Limfjorden og besøge naturområdet Lille Vildmose syd for Egense. Lille Vildmose er en 20m2 stor højmose med et rigt plante- og dyreliv. Tag på besøg i Lille Vildmosecentret sammen med børnene og oplev en spændende dag med guidede ture gennem mosen, svampeture, en tur med tørvetoget eller et besøg hos vildsvinene. Lille Vildmosecentret kan man også besøge i kørestol, ligesom det er muligt at komme op i udsigtstårnene Toftesø Tårnet, Tofte Tårnet og over plankestierne i Portlandmosen med kørestolen.