Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Melholt

Billige sommerhuse udlejes i Melholt ved Nordjyllands østkyst

Melholt i Nordjylland er omgivet af kyst, store enge, frodige marker og mange plantager. I nærheden af Melholt finder I mange af østkystens dejlige, børnevenlige badestrande og masser af billige sommerhuse. Det rolige og uforstyrrede område er også attraktivt for fugleinteresserede, golfere og lystfiskere. Der er i området mulighed for indkøb af dagligvarer til jeres ophold i sommerhus. Gode indkøbsmuligheder og spisesteder finder I i de nærliggende byer, som f.eks. Dronninglund 12 km mod vest og Sæby 30 km mod nord. I henholdsvis Aalborg og Frederikshavn har I rigtig gode shoppingmuligheder. Men der er også en del museer og aktiviteter i de 2 havnebyer. Melholt har ikke nogen egentlig strand, men der er kun ca. 4 km til feriebyen Hou mod syd, som har en flot badestrand til begge sider af havnen. Når I bor i privat sommerhus i Melholt er der ikke langt til aktiviteter og seværdigheder her i det nordjyske. Hals Skansen mod syd, Lindholm Høje Museet i Nørresundby, Hammer Bakker i vestlig retning, Hjallerup Marked, Dorf Mølle ved Dronninglund, Voergaard Slot ved Præstbro, Voerså Kanoudlejning i nord og Fiskerimuseet ved Asaa Havn i nord befinder sig alle indenfor 30 minutters kørsel fra Melholt.

Naturen ved Melholt i Nordjylland

Melholt er omgivet af Melholt og Hou Skove i syd samt Kattegat i øst. I vestlig retning befinder Hammer Bakker sig mens Dronninglund Skov ligger nord for jeres lejede sommerhus i Melholt. Se det smukke og velholdte Dronninglund Slot, som ligger 12 km fra Melholt. Slottet blev bygget helt tilbage i 1100-tallet, og har den dejlig slotspark. Her på østsiden af Nordjylland kan I som modsætning til vestsiden nyde de fredlige og børnevenlige sandstrande ved Kattegat med en lav vandstand og sandbund ved kysterne. I baglandet er de smukke moseområder med et rigt dyre- og planteliv med til at præge det maleriske landskab. I de fleste plantager og skovområder her ved den Jyske østkyst er der markerede vandrestier, og ved Limfjordens udmunding er der mange områder med et rigt fugleliv. Dronninglund Storskov har markerede stier der fører jer gennem et smukt skov- og moselandskab med mange små søer. Her kan I også undre jer over et ”uforklarligt vandløb”, hvor vandet fra åen går op ad bakke. Kun få kilometer nord for Melholt ligger Aså-Gerå Vildreservat, som er et fulgereservat der strækker sig fra Gerå ca. 3-4 km langs kysten og indtil Aså. Oplev reservatets rige fugleliv! Professorens Plantage som ligger mellem Sæby og Lyngså indbyder til gåture. Det er en klithede med fyrretræer, lyng og enebærbuske. Oplev en spændende dag med blandt andet vildsvin og en tur med det gamle tørvetog. Naturområdet Lille Vildmose er med sine over 7.600 hektar Danmarks største landfredning. Der er også et observeringstårn hvorfra I kan se mosens flora og fauna.

Se vores udvalg af billige ferieboliger i området

Vores feriehuse i Melholt ligger i et 300 meter bredt og aflangt område på vestsiden af Landevej nr. 541. De private sommerhuse ligger på delvis åbne grunde med mange træer, som giver læ mod vestenvinden. I luftlinje er der ca. 2 km til kysten, men der er kun 3-4 km fra jeres lejede sommerhus til Hou, som har en af de flotteste badestrande ved den Jyske Østkyst. Når I kommer fra landevejen og drejer ind til området med de private sommerhuse, kan I glæde jer til at møde et sommerhus som ser indbydende ud. Et sommerhus her er typisk opført i træ og af ældre dato, men rigtig mange ejere har virkelig fået renovert deres sommerhus. I vil også se, at et feriehus her er flot indrettet, har alt det nødvendige køkkenudstyr, gode senge- og badeforhold, og en terrasse. Nogle sommerhuse som I kan leje gennem sommerhusudlejning.com er indrettet som lystfiskerhuse med renseplads udenfor og en kummefryser til fiskene. Her i Melholt har I også mulighed for at holde kort ferie på et par dage, hvilket er meget populært. Da vores sommerhuse her er ret billige, ser vi dog mange, som foretrækker mindst 2 uger. Udenfor højsæsonen er de private sommerhuse ekstra billig. Her har I mulighed for at spare rigtig mange penge når I vælger en 2-ugers Sparferie. Vores feriegæster fra ind- og udlandet vælger en ferie i privat sommerhus i Nordjylland, fordi man har den frihed selv at kunne tilrettelægge sin ferie. Derfor tilbyder vi også fleksibel ankomst i mange ferieboliger.

Aktiviteter og attraktioner i nærheden af Melhot i Nordjylland

I Dronninglund Kunstcenter kan I opleve både nationalt og internationalt kunst. I feriebyen Hals, 13 km mod syd, kan I nyde den hyggelige atmosfære ved byens lystbådehavn. Her finder I også fæstningen Hals Skanse. Krudttårnet og tøjhuset er bevaret og sidstnævnte er indrettet som museum. Hals Museum viser en lokalhistorisk udstilling om hav, fjord, land, by, Hals Skanse, krig og besættelse. Også feriebyen Hou er et besøg værd, hvor et spændende udflugtsmål er det velbevarede kanonbatteri ved sydstranden i Hou. Det er del af et festningsanlæg fra Englandskrigene (1807 – 1814). Besøg også den fredelige og idylliske by Voerså, som befinder sig 14 km fra Melholt. Ved broen kan I leje robåde og vandcykler og sejle op ad åen op opleve den ægte danske natur. Efter kun ½ times kørsel med bilen kan I nå Aalborg som er en af de største byer i Danmark. Havnebyen Aalborg byder foruden på kunst og gamle patriciervillaer også på flere gågader med alle slags butikker og en del restauranter og caféer. Hvis man gerne vil opleve nattelivet i Aalborg, så er forlystelsesmilen „Jomfru Ane Gade“ lige det rigtige sted. I Aalborg er der også en del at se på som for eksempel Springeren – Maritimt Oplevelsescenter og Aalborg ZOO. I hele Nordjylland er der mange gallerier som sælger og udstiller malerier, glaskunst, keramik og grafisk kunst. Hvis I gerne vil spille golf kan I besøge Sæby Golfklub som ligger ved siden af Herregården Sæbygaard kun 1 km vest for Sæby eller I kan spille i Hals Golfklub. Tag også en tur med færgen fra Frederikshavn til den smukke Kattegatø Læsø og besøg blandt andet Læsø Saltsyderi. Her ved den Jyske Østkyst kan I opleve en afslappende badeferie med hele familien. Velkommen til sommerhusudlejning i Nordjylland.