Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Binderup

Binderup er det ideelle feriested for familier med børn

Binderup er et familievenligt område med private sommerhuse i det sydøstlige Jylland kun få kilometer syd for Kolding. Herfra er der udsigt over Østersøen ved Lille Bælt. Afstandene her ved den sydjyske kyst er ikke så store. Ikke langt fra Binderup ligger Bjert Strand med en flot hvid sandstrand. Overalt ved strandene langs kysten er der ismejerier, små caféer, restauranter og mange badebroer. Man kommer til stranden ved Binderup Strandvej, hvor der er parkeringsmuligheder. Her er der kiosk og en træbro med rampe som tillader adgang for handicappede feriegæster og familier med barnevogne. Fra Binderup tager det ikke mange minutter at køre til Kolding hvor der er gode indkøbsmuligheder til sommerhuset. Gågaden i Kolding starter nedenfor Slottet Koldinghus. Den er altid godt besøgt fordi der er så mange spændende forretninger og specialbutikker.

Naturen ved Binderup

Med sine skovområder, enge, marker og lavvandede strande er dette det ideelle ferieområde for familier med børn. Fra Binderup fører mange vandrestier til skovområdet med det højeste bjerg i sydjylland. Der findes en del forskellige naturområder omkring Binderup. Naturen veksler mellem mange højdedrag, ådale og marker og der findes et utal af naturoplevelser som man kan opleve til fods, på cykel eller til vands. Under jeres ferieophold i sommerhus i Binderup skal I tage en tur til den Geografiske Have i Kolding som er på 12 ha. Det er en botanisk have med oplevelsespark og hundredevis af forskellige træer og buske. Her kan I også se hvor planterne og træerne hører til, fordi parken er opdelt efter geografisk oprindelse. Men der er også store væksthuse, et dyrefold, mange tusind roser, ikke mindre end 2 legepladser og Kolding Miniby. I må også gerne tage en madkurv med. Det smukke naturområde Houens Odde ligger mellem Gudsø Vig og Eltang Vig nordøst for Kolding. Her kan I gå ture gennem Houens Skov på markerede stier og på stejle skrænter. Fra selve spidsen af Houens Odde har i en fantastisk udsigt over Kolding Fjord.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Her ved Binderup ligger de fleste sommerhuse i et bredt bælte langs kysten mellem Binderup Strandskov og Grønninghoved Strandskov. De fleste sommerhuse ligger malerisk placeret i det smukke landskab. Som regel ligger sommerhusene i gåafstand til stranden. Mange feriegæster der bor i privat sommerhus med deres hund, nyder at gå ture på stranden ved Binderup med deres bedste ven. Ved den jyske østersøkyst kan I holde miniferie i et billigt sommerhus eller booke et ugevis ferieophold i sommerhus gennem sommerhusudlejning.com.

Aktiviteter og attraktioner

I skovene syd for Binderup kan man på sine vandreture se mange voldanlæg og oldtidshøje fra den danske fortid. Vandre- og cykelstier i hele området er markeret. Golfere har valget mellem 9 golfbaner i denne del af Jylland. Feriegæster der bor i privat sommerhus ved Binderup har masser af udflugtsmuligheder. Der er kun 10 km til handelsbyen Kolding som byder på mange butikker, supermarkeder og seværdigheder. Her er der mulighed for shopping på gågaden og et besøg på Museum i byens slot Koldinghus. Fra Kolding kan man tage på en bådtur på Lille Bælt og til øerne Bogø, Brandsø, Barsø og Arø. Børnene vil sikkert glæde sig til en tur til Aquapark og Legetøjsmuseet. Hvis man gerne vil opleve en hel verden i LEGO så skal man opleve LEGOLAND som vel nok de fleste børn i verden kender. Lidt vildere går det til når man kører en tur til Givskud og besøger Givskud Zoo og Løvepark. Her kan man se løverne, aberne og girafferne tæt på. I oplevelsescentret Danfoss Universe i Nordborg på øen Als kan i udforske naturens verden. Byen Fredericia har det største gratis legeland i Danmark, Madsby Legepark. Fra jeres private sommerhus kan I nemt nå til handelsbyen Kolding og de mange aktiviteter i området.