Sommerhusudlejning.com
menu
Menu
menu
Prisgaranti Prisgaranti Tryghedspakke Tryghedspakke ? 40 års erfaring 40 års erfaring
 

Sommerhusudlejning Dueodde

Badestranden i Dueodde er en af Østersøens perler

Ved den store badestrand i Dueodde på Bornholm finder I den fineste sand på jorden, og mange billige sommerhuse. Sandet fra stranden er så fint, at det før i tiden blev brugt til timeglas. Dueodde ligger på Bornholms sydspids, hvor der er klitbevoksning og fyrreskov, og Dueodde er centrum for sommerhusudlejning på Bornholm. Fra den 45 meter høje Dueodde Fyr har I en fantastisk udsigt over kystområdet og Østersøen. mange feriegæster i Dueodde bor i private sommerhuse, som bliver lejet ud gennem sommerhusudlejning.com. Kun få kilometer mod nordøst ligger fiskerihavnen Snogebæk, hvor I har gode indkøbsmuligheder. Dueodde har gode betingelser for kørestolsbrugere og familier med barnevogne som gerne vil nyde et ophold på denne flotte strand. Fra parkeringspladsen fører en 600 meter lang rampe gennem klitterne helt ud til stranden. Foruden solbadning og sandslottebyggeri kan i ved Dueoddes kyst også windsurfe og dykke.

Naturen i Dueodde på Bornholm

På Bornholm er der bakker, grønt og frodig natur og masser af skov. Og som det eneste sted i Danmark kan I også se klipper på Bornholm. Og på sydkysten ligger Dueodde med sin brede, hvide sandstrand, der har det fineste sand i hele Nordeuropa. Bornholm er sammen med Ertholmene Danmarks østligste ø, og meget populært og kendt for sommerhusudlejning. Bornholm ligger et stykke væk fra Danmark ude i Østersøen mellem Sverige og Polen. På grund af dets beliggenhed har Bornholm de fleste solskinstimer i hele landet. Markerede cykel- og vandrestier fører jer gennem Bornholms enestående natur. Golfere kan besøge Golfpladsen i Dueodde eller en af de to andre golfbaner på øen. Lystfiskere har både på havet, i fiskesøer og i øens vandløb mulighed for at gøre en god fangst. Tag fra jeres private sommerhus i Dueodde en tur til Landbrugsmuseet Melstedgaard ved Gudhjem som er et levende museum med de dyr, der skal være på en rigtig bondegård. Der bliver bagt, lavet mad, vævet, spundet og farvet garn. Der bliver desuden også støbt lys.

Sommerhuse og sommerhusudlejning

Alle sommerhuse ved Dueodde er indrettet med møbler, diverse pynt og køkkengrej og service. Dette gælder selv billige sommerhuse, som I nemt kan finde i Dueodde. I området finder man sommerhuse i alle størrelser, prisklasser og forskellige beliggenheder. Sommerhusudlejning er også i Dueodde en meget populær form for ferie, fordi man bestemmer faktisk det hele selv, og så er naturen selvfølgelig lige udenfor døren. Der er ingen åbnings- eller lukketider. Det er som at være hjem hos sig selv. Her i Dueodde er der plads til alle også kørestolsbrugere fordi der er god adgang til strandområderne. I kan leje et privat sommerhus der er specielt indrettet til kørestolsbrugere hos sommerhusudlejning.com. Mange sommerhuse er indrettet specielt til familier med børn, og mange af vores sommerhuse er billige sommerhuse, hvor budgettet kan bruges på oplevelser for hele familien. Andre sommerhuse egner sig mere til større grupper, og vi kan anbefale at vælge udenfor højsæsonen, hvis I er på udkig efter et billigt sommerhus med mange faciliteter. Feriegæster der gerne vil tage deres hund med på ferie finder også ved Dueodde et passende sommerhus med lukket terrasse og indhegnet grund.

Aktiviteter og attraktioner

Kedsomhed findes ikke på ferieøen Bornholm. Familier med børn kan tage på udflugt til den spændende forlystelses- og dyrepark Joboland i Svaneke. Ædle riddere holder til i Middelaldercenter og viser jer hvordan livet var på Bornholm i middelalderen. Bornholms Kunstmuseum har en smuk beliggenhed i Gudhjem. Her kan i se på ældre og nyere dansk kunst og kunsthåndværk. Sct. Povls Kirke i Nexø blev opført i romansk stil i 1250. Kirken er kullet hvilket betyder uden tårn og den indeholder kalkmalerier. I Døndalen ved Søndre Strandvej i Rø møder i 700 meter oppe i dalen Danmarks største vandfald med ca. 20 meters højde. Paradisbakkerne ved Svaneke på Bornholm er et meget kuperet klippelandskab med mange sprækkedale og en enestående naturskov. Mange af dalene er meget smalle, og har næsten lodrette klippesider og en frodig vegetation. Besøg under jeres ophold i privat sommerhus Gudhjem Glasrøgeri ved Pernille Bastrup, som er et arbejdende værksted med forretning. Der laves brugsting såsom lysestager, skåle, vinglas og vaser samt bestillingsarbejde. Gamleborg i Almindingen ved Aakirkeby er den ældste borg på Bornholm. Den ligger placeret på en svært tilgængelig klippeknude for enden af Ekkodalen. Hele det store borgplateau er omkranset af kraftige jordvolde. Vælg sommerhusudlejning og nyd den dejlige badestrand i Dueodde på Bornholm.